2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247817 بازدید | 2046 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یکچهارم پیازمتوسط رنده ریزمیکنم وسفیده تخم مرغ میندازم وباچنگال هم میزنم کمی کف کنه یکساعت تویخچال توظرف دربسته میزارم تندی پیازگرفته بشه وبصورتم میزنم غیرازدورچشم دستمال کاغذی هم میزارم30دقیقه باشه وباابگرم وسردمیشورم ومرطوبکننده میزنم.پوست نرم وسفیدوصاف میشه.
سلام بچه ها من از سن بلوغ به اینور خیلی جوش میزنم الان چندساله صورتم خیلی بهتر شده ولی بدنم خیلی جوش میزنه رو سینم بازو پشتم چیکارش کنم ؟ الان یه هفته هست خاکشیر صبحا با آب جوش میخورم احساس میکنم بهترشده قبل کاسنی وشاهتره و مصفای خون خوردم فایده نداشت احساس میکنم سودای بدنم زیاده بنظرتون چیکار کنم ؟
خدایا شکرت خدایا مرسی که هستی خیلی دوست دارم برای سلامتی و ظهور صاحب الزمان یه صلوات 
یه مشکلی دیگه من قبل خیلی چاق بودم ولی الان.لاغر شدم روی بازوم و پهلوم ترک دارم چیکار کنم قبل حموم روغن زیتون میزنم بعد میرم حموموبا کیسه و روشور میکشم بعد حموم ویتامین آد میزنم الان کمرنگ شدن قرص eو امگاسه میخورم آب زیاد میخورم بنظرتون دیگه چیکار کنم
خدایا شکرت خدایا مرسی که هستی خیلی دوست دارم برای سلامتی و ظهور صاحب الزمان یه صلوات