2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247784 بازدید | 2045 پست
سونیا جون مرسی از راهنماییت ایشاا..از فردا شروع میکنم
من انرژیم رو صرف کسایی نمیکنم که دوستم ندارن صرف کسایی میکنم که دوستم دارن ............. دعا کنین بتونم به این جمله عمل کنم ..............مرسی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خوندم . خیلی عالیه . فقط یه چیزی ...... خوندن واسه من سخت بود چونپر بود از پستای پرسشی که تو پست اول جواب همه رو دقیق گفته بودی و بچه ها مدام سوال تکراری می پرسیدن و حواس آدم از اصل مطلب پرت می شد . ولی عالیه . البته من جوش ندارم و منتظر ماسکای لک هستم
2805
سونیا جون من پوستم روشن و سفید هست لک و اینا ندارم در کلپوست خوبی دارم فقط دوست دارم سلامتش حفظ شه و شفاف تر و صاف تر بشه دوست دارم جوری بشه انگار در حالت عادی کرم زدم خخخخ من گاهی جوش میزنم و پوستم چرب هست الان مثلا به خاطر گرمی و گرمای هوا سه تا دونه جوش زدم بهم راهکار بده لطفااااااااااااااااا
فتانه جان شما که یک تاپیک پوست جامع و کامل دارید شما باید به ما یاد بدید و روش هاى خوب به ما بگید.خواهش میکنم اگر روش خوبى هست که خودتون امتحان کردید و نتیجه گرفتید بگید تا با اسم خودتون توى پست اول گذاشته بشه
عزیزم من خیلی چیزا رو تست کردم ماسک حنا و ماست خیلیییییی موثر بود خوردن کااسنی و شاتره ناشتا سفیداب زدن به صورت خوردن مکمل های خوب مثل وول وومن و زینک لاس خوردن میوه هر روز خیلیییییی و سبزیجات خواب کافی ورزش نبودن استرس زیاد شوینده مناسب هم مهمه
2810