2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247788 بازدید | 2045 پست
سلام سونیا جان من امروز ماسک پیاز رو برای اولین بار گذاشتم چشام خیلی سوخت یه ربعه برداشتم حالا قبلش هم یه ساعتی توی یخچال بود. امیدوارم نتیجه بگیرم بعد زایمان پوستم خیلی داغون شده همش جوش میزنه و لک شده.
.خدایاااا شکرررررتفَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان تو صفحات اول خوندم درباره سدر بد گفته بودید لازم دونستم تجربه ام رو بگم من پوستم چربه و سدر با ماست میزنم و یه لایه قطور میذارم و ربع ساعته قبل از خشک شدن میشورم. فوق العاده پوست رو لطیف و سفید و درخشان میکنه از همون بار اول کاملا اثرش مشخصه.
آسوده خاطرم... که تو در خاطر منی...
سلام پرپین جانم تاپیکو منور کردین خانومى😘 آب پیاز خیلى خوبه.یکى از بچه ها هم گفت که پودر باقلا با ماست براى لک صورت عالیه. رب انار هم اگر طبیعى دارید بزنید به صورت براى لک خوبه.من براى صورتم یک شیشه ى کوچیک توى یخچال گذاشتم هر از گاهى میزنم. آب زیاد و فراوون فراموش نشود.حتما بین ٨ تا ١٠ لیوان در روز آب مصرف کنید.
مرسی عزیزم امروز میرم میخرم من دکتر طب سنتی رفتم برام حجامت نوشت یه بار حجامت زیر چونه رفتم 5 بار دیگه هم باید برم تو 5 ماه سرکه انگور خونگی هم گفته بزنه ولی نزدم به اون صورت ولی دو سه روزی دارم میزنم به نظرم تاثیر خوبی داره دو سه روزی هم شبا کاسنی و شاه طره میخورم صبا هم خاک شیر
 before i die i want to be happy and make others happy
بهناز نگفت چرا اینطور شدی؟ کاسنی طبعش سرده; من چون خودم طبعم گرمه برای خلاصی از جوش میخورم موقع پریود نمیخورم, شنیدم باعث درد میشه(چون سرده. مثل ماست و دوغ و ترشیجات و....)
زندگی زیباست ای زیبا پسند🌹
2810