2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247804 بازدید | 2046 پست
ترجمه سایت خارجی. 1. قرار دادن 4 تا 5 قاشق چای خوری آرد گرم ، آرد نخود یا BESAN نیز نامیده می شود ، در یک کاسه. آرد گرم و آب سیب زمینی STEP1 ماسک صورت 2 . اضافه کردن آب سیب زمینی است. آرد گرم و آب سیب زمینی STEP2 ماسک صورت 3 . مخلوط آن را به خوبی تا زمانی که شما یک خمیر صاف کنید. اختلاط جدید درخواست آن را به طور مساوی بر روی صورت و گردن خود را. ترک آن را در مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که خشک به طور کامل. مالش دادن آن به آرامی ، و سپس شستشو کردن صورت خود را . با استفاده از این ماسک صورت یک یا دو بار در هفته است. آرد گرم و آب سیب زمینی ماسک صورت برای استخراج آب سیب زمینی برای این دستور غذا ، ترکیب و یا رنده سیب زمینی متوسط ​​و خمیر را فشار دهید از طریق یک غربال یا تور . اطمینان حاصل کنید که شما را بشویید و پوست سیب زمینی قبل از استخراج آب آن است. به غیر از آب سیب زمینی ، شما می توانید آرد گرم با ماست ساده ، دوغ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سونیاجون عالیه من گیرم نمیاد فکرکنم فقط تهران داشته باشه. یه خانم به اسم مایا یه تاپیک زد ک از یوتیوب دانلود میکرد هرچی بش گفتم لینکش رو به ماهم بگو تا برم ترجمه کنم نداد حالا نمیدونم دوست نداشت یاد بگیریم یا مشکلش چیزدیگه ای بود اگه شما تونستی بش پی ام بدید لینکش رو بگیرید من براتون ترجمه میکنم واینحامیزارم ک همه دوستان استفاده کنن

قرار دادن 2 قاشق غذاخوری بلغور جو دوسر از را در یک کاسه. اضافه کردن 2 قاشق غذاخوری ماست ساده و 1 قاشق غذاخوری عسل. درخواست رب بر روی صورت خود و ماساژ با استفاده از حرکات دایره ای به مالش دادن کردن سلول های مرده. اجازه دهید بر روی پوست خود را به مدت 10 تا 15 دقیقه دیگر نشسته، و سپس شستشو آن را با آب سرد، پت خشک پوست خود را و مرطوب کننده نور است.
یکی دیگر از گزینه است به ترکیب 2 قاشق غذاخوری بلغور جو دوسر، 2 تا 3 قاشق چای خوری عسل، 2 قاشق چای خوری آب لیمو و کمی آب به خمیر. به آرامی مالش این اسکراب بلغور جو دوسر در پوست خود را برای چند دقیقه. ترک آن را در مدت 10 دقیقه دیگر آن را آبکشی کردن.
تکرار هر کدام از این راه حل های بیش از یک یا دو بار در هفته است. شما می توانید این اسکراب بلغور جو دوسر بر روی صورت خود و همچنین بدن استفاده کنید.

2. شکر و روغن زیتون

ترکیبی از شکر و روغن زیتون را اسکراب عالی برای تمام انواع پوست. در حالی که ذرات شکر کمک به حذف سلول های مرده پوست، روغن زیتون به عنوان یک مرطوب کننده عالی برای پوست شما کار می کند.

سلام منم از دوران بلوغ تا ۱۷-۱۸سالگی جوش میزدم اصلنم خوب نمیشد طوری که دیگه نا امید شده بودم از خوب شدنش بعد یجا این ماسکو خوندم هرشب استفاده کردم نمیدونم چقدر طول کشید اما جوشام باهاش خوب شدن یه قاشق آب پیاز + یه قاشق ماست + یه قاشق پودر جوانه گندم همه رو باهم مخلوط میکردم نیم ساعت تا ۴۵دقیقه روی صورتم میذاشتم برلی رفع لکه های جوشامم از ماسک سیب زمینی خام رنده شده استفاده میکردم اینم عالی بود همه لکه هارو برد هم پوستم روشن میشد باهاش این هرچی بیشتر بمونه بهتره من ۴۵ دقیقه گاهیم یه ساعت میذاشتم بمونه حالا یه سوال الان جوشای ریز ریز روی سینه و بازوهام دارم واقعا روغن بچه فیروز تاثیر داره؟؟آخه چربی که خودش باعث ایجاد جوش میشه! امروز رفتم روغنو خریدم ولی هنوز استفاده نکردم
الهه خانوم واقعا دوتا ماسک عالى گفتن جوش / ماست کم چرب و جوانه گندم لک / سیب زمینى ؛ کلا روشن کنندس براى جوشاى ریزت ؛ چون رو بدنه واقعا چیزى نمیدونم اخه شاید گرمى باشن
فقط دشمن ها هستند که همیشه حرف هم را بی هیچ کم و کاستی می فهمند ؛ دوستی همیشه با سوء تفاهم همراه است ؛عشق خیلی بیشتر...
سلام بچه ها برای سیاهی دور چشم چی پییشنهاد می کنید که سریع جواب بگیرم من الرژی دارم و کم خونی و هر دو بدونه شک بدونه تاثیر نیست امکانش هست بچه هایی که تجربه دارن منو راهنمایی کنن
نغمه جون من هروقت کمتر از هشت ساعت بخوابم دور چشام سیاه میشه ولی چند شب بموقع بخابم درست میشه برای سیاهی دور چشم تا حالا چیزی استفاده نکردم اما یه سری راه هارو جایی خوندم یادداشت کردم الان برات مینویسم یکی گفته بودن برای سیاهی دور چشم و ریزش مو روزی دو عدد قرص ویتامین eisen plus مصرف بشه یکبار بعد از صبحانه یکبار بعد از شام.بمدت یکماه باید مصرف بشه یه دستور دیگه گفته بودن سفید آب روی + کمی روغن زیتون باهم مخلوط کنید شب قبل از خواب به دور چشم بمالید یه ماسک دیگه سدر + سرکه انگور خانگی ۳-۴ساعت دور چشم بمونه یه دستور دیگه چند برگ نعنا تازه + یه خیار کوچیک + یک قاشق عسل همه رو بریزید تو مخلوط کن وقتی قشنگ باهم مخلوط شدن ده دقیقه دور چشم بزارید
سونیا بانو و خانوما به پیشنهاد آزاد خانوم; بعد ماسک پیاز زنجفیل زدم درحد15 ثانیه فقط صورتمو باهاش شستم خیلی به ازبین بردن بوی پیاز تاثیر داشت یکم پودرزنجفیل نمدارکردم و زدم
زندگی زیباست ای زیبا پسند🌹
2810