2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247801 بازدید | 2046 پست
من خیلی ناراحتم اخه برنامه ماسکمو مرتب انجام نمیدم خیلی تنبلم نمیدونم چکار کنم که مرتب ماسکامو استفاده کنم اخه اینجوری که من پیش میرم اصلا فایده نداره اگه کسی راهی داره بگه ممنون
السلام علی الحسین...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مریم خانومى. به نظرم براش یه ساعت مشخص بذار.مثلا بگو من ساعت ده شب ماسک میذارم هر شب حالا هر ماسکى. به خوب شدن پوستت فکر کن.بیا اینجا گزارش بده انگیزه میشه برات عزیزم😘
امروز رفتم عصاره شیرین بیان گرفتم مثل قره قروته میخوام از فردا بزنم این واسه جاى جوش و لک و شفاف شدن و زنیاک ال پى فورت نوروا هم گرفتم واسه درمان جوش البته پیشگیرى کننده هم هست
فقط دشمن ها هستند که همیشه حرف هم را بی هیچ کم و کاستی می فهمند ؛ دوستی همیشه با سوء تفاهم همراه است ؛عشق خیلی بیشتر...
مریم خانوم
ماسک زیاد گیجت میکنه
من الان همین دوتا کارو میکنم
سعى کن ماسکات رو دوتا بزارى هر کدوم برا یه کار
مثلا براى لک همزمان سه چهارتا درمان نکنى
گیج میشى
فقط دشمن ها هستند که همیشه حرف هم را بی هیچ کم و کاستی می فهمند ؛ دوستی همیشه با سوء تفاهم همراه است ؛عشق خیلی بیشتر...
مرسی از پست خوبتون, من پوستم چربه و دانه های سیاه هم داره، کمرم هم به خاطر چرب بودن پر جوش بود، من یه تونیک پاک کننده دیپ کلینز کلین اند کلیر تو پشتیبانی مدنگار بهم پیشنهاد دادن و حدود 2ماه استفاده کردم، هم برای صورت و هم برای کمرم زدم کمرم دیگه اصلا هیچ جای جوشی هم نداره, خیلی خیلی راضی ام خدا خیرشون بده، لینک اون محلول رو براتون میذارم انشالله که به دردتون بخوره. قیمتشم خیلی مناسبه. لینکش http://modnegar.com/anti-acne-cream/755-clean-clear-deep-cleansing-lotion-daily-essentials.html
یسنای عزیزم خمیر دندون رو بااب قاطی کن و روی بینی بامسواک بمال. روش دیگه شیر و پودر ژلاتین هست که روی بینی میزنی بعدازخشک شدن میشوری چندچیز هست که توتاپیک خودم گذاشتم فرصت شد اینحاهم میزارم
سلام کتى بانوى زیبا و پوست هلویى😘
نمیدونم تجربه اى ندارم.یکى از بچه ها نوشته بود براى شفافیت صورتش پیاز میزنه خط اخمش کمرنگ تر شده تحقیق کرده که به خاطر کلاژن پیاز خاصیت لیفتینگ داره.توى پست اول گذاشتم تجربش رو.
اما از بوتاکس و کرم چیزى نمیدونم😘امیدوارم بچه ها بتونن کمک کنن
2810