2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247814 بازدید | 2046 پست
باور کن کرم هاى شیمیایى و قرص و دارو عوارض داره براى روشن شدن پوست و شفاف شدنش ماسک خیار رنده شده و یا پیاز خیلى خوبه توت فرنگى له شده هم من استفاده کردم خوب بوده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زرشک جان من BB کرم مارک کلارینس استفاده میکنم هم پوشانندگیش خوبه هم اینکه این نوع کرم هم ضد آفتابه هم کرم پودر هم مرطوب کننده.رنگش هم خیلى قشنگ نشون میده صورت رو
من جوش ندارم ولی چون گفتین پیاز خاصیت کلاژن سازی داره دیروز امتحان کردم، خیلی چشمم سوخت! اصلا نتونستم، توی یخچال هم گذاشته بودم خلاصه سر ١٠ دقیقه همونطوری رفتم زیر دوش البته کلا برای غذا هم من چند سالی هست پیاز رنده نمیکنم، از بس از بینی و چشم و گوش و همه جام آبریزش دارم و حتما باید برم صورتمو بشورم تا بتونم چشمام رو باز کنم ولی در حد همون ١٠ دقیقه هم معلومه خیلی خوبه اگه بشه تحمل کرد راستی برای جوش دوران بلوغ هم موثره؟ برای خواهرزاده ام میخوام
سونیا جون من دیروز پیاز گذاشتم خیلی عالی بود ولی پوست صورتم خیلی بوی پیاز میده،امروز یه قرار مهم دارم چکار کنم بوی پیاز از بین بره؟
کارشناس ارشد روانشناسی "زوج درمانگر"😉من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
سونیا جون برای پوست مختلط وحساس هم خوبه پیاز؟ تجربه من برای موهای زائد. من روش البالوجون که زنجفیل گفته امتحان کردم عااااالیه.من باژژیلت موهای رولبم زدم وزنجفیل که بااب قاطی کردم زدم 15دقیقه بود15روزگذشته فقط کنارهای لبم دراومده وخیلی نرم. خاهرم باایپلیدی شقیقه هاشوزدوزنجفیل گذاشته یکماه گذشته درنیومده واقعاتاثیرداره ومیسوزونه زنجفیل.بندواپلاسیون واپیلیدی ازریشه درمیاره خیلی بهتره امتحان کنیدخاهرم پاهاشوایپلیدی زده پرموهست زنجفیل گذاشته بعددوهفته تک وتوک دراومده
مرسانا من هم همینطورم تا سه چهار روز بوش میمونه. فقط اگر میتونى یه بخور معطر بگیر مثل گل محمدى این بورو میبره اما همیشه اینکارو نکن الان چون گفتى قرار مهم دارى میگم انجام بده وگرنه نکن
2810