2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247806 بازدید | 2046 پست
سلام بهار جان.پیاز خودش روشن کننده و شفاف کننده هست. ماسک خیار هم روشن کننده هست ماسک فرى من که گفتم توى پست اول هم خییییییلى عالى هست و به شما توصیه میکنم استفاده کنید چون همون بار اول استفاده متوجه تفاوتش میشید البته اگر جوش ندارید ماسک زرده ى تخم مرغ هم خوبه اما از همه ى اینها بهتر براى مشکل شما پیاز و ماسک فرى من هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سروناز قلق ماسک گوجه اینه که شبها که پوست در حال استراحته و بازسازى میشه گذاشته بشه تا نتیجه بده.روز بزنى خیلى نتیجه نمیگیرى.پس گوجه نزن فقط ماسک آووکادو فرى من بگیر
سلام خانوما من فقط پست اولو خوندم...یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدید پوست من خیلی خشکه و اگزما دارم ابروهام و بینیم خیلی پوسته پوسته میشه چکارکنم؟در ضمن پوستم خیلی حساسه...سرمم شورهای چسبان داره چتد سال پیش رفتم دکتر بهتر شد دوباره یهو عود کرد گفت که درماتیت سبوره هست
ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌
گل بانو براى پوست خشک من اصلا تجربه اى ندارم.گفتم قبلا هم تجربم در مورد پوست هاى چرب و جوشداره.خیى دوست دارم بتونم کمکت کنم. پستت اینجا هست بچه ها میبینن تجربه اى داشتن میان میگن عزیزم براى شوره ى سر بتادین با آب مخلوط کن توى حمام بزن به سرت آبکشى کن بیا بیرون
من پوستم خیلی چربه دوماهیه شامپوفیروز ویتامین eمیزنم وبعدش تونرسبامد خیلی پوستم بهترشده وچربیش به اندازه شده من هنوزتاپیکتونونخوندم ولی مرسی ازتاپیکتون حتما میخونم واستفاده میکنم
    باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
شمیم جان تونر سبامد پوست منو داغون کرد پوست من صاف صاف شده اما اینجا خوندم تبلیغ میشد خریدم و زدم با دوبار زدن بیچاره شدم.صورتم له شد رسما دوباره باز با بدبختى پوستمو به حالت اول برگردوندم.به خاطر همین من توى تاپیکم میگم خانوما تونر سبامد استفاده نکنید
سلام سونیای گل من چن تامشکل دارم..اول اینکه قوزک پام به اندازه یه سکه تیره هست وضخیم جوریکه توی صندل خوشم نمیاد بعدش اینکه همیشه کنارناخنام ریشه هس بااینکه کلسیم میخورم واگه ممکنه راهی واسه جوش زیرپوستی ومنافذبهم بگی مرسی ازوقتی که میذاری
خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔
سلام عزیز دلم.براى قوزک پات الان عکس یه کرم رو میذارم که عطارى ها دارن اونو بزن عالیه.براى زانو و آرنج هم خوبه.یک هفته اى جواب میده.شبها قبل از خواب بزن
براى جوش ههاى زیر پوستى و منافذ اول یک دوره پیاز طبق روشى که توى پست اول گفتم استفاده کن جوش هات که برطرف شدن ماسک فرى من که توى پست اول باز گفتم استفاده کن.
در مورد ناخن هم به پزشک مراجعه کنید الان عکس کرم رو میذارم
راستی یه نکته من کلا جنس ناخن هام افتضاحه، بدشکل و نازک! الان یک ماهه که تقریبا همه کار خونه رو با دستکش ظرفشویی یا جراحی انجام میدم، کلا من بدون دستکش تمیزکاری نمیکردم قبلا هم ولی الان حتی یه دونه سیب هم میخوام بشورم دستکش دستم میکنم، خیلی بهتر شده به دستم هم ضد آفتاب میزنم یا موقع رانندگی حتما دستکش دستم میکنم، چون بیشتر زمانیه که نور مستقیم آفتاب میخوره به پوست دستم خیلی پوستم بهتر شده
سلام سونیا خانم مرسی از تاپیکتون من صورتم چربه جوش ندارم ولی چند وقته نزدیک پری که میشم جوشای چرکی میزنم یه مدته اونا اذیتم میکنه.. ولی مشکل اصلیم لکای صورتمه نمیدونم چه ماسک یا ضد لکی خوبه که لکام برن بیشتر روی بینی و زیر چشام روی گونه هام دارم .. مرسی از راهنماییتون
2810