2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247776 بازدید | 2045 پست

🌹سلام وقتتون بخیر🌹

بنده به عرض ادب خودم رو معرفی میکنم

👈 خانوم کاویانی هستم عضو کلینیک پوست و مو و زیبایی ؛  مشاوره پوست و مو ، فروش محصولات آرایشی ومراقبتی بهداشتی ؛  با برندهای معتبر کمپانی های آمریکایی و ....😍😍

ارسال به سراسر کشور👉

🌸دوست خوبم پس هر چی زودتر هر سوالی در رابطه با *پوست و مو و مراقبت های سلامتی * دارید بپرسید تا برای درمان کمکتون کنم🌸

مشکلات پوست و مو از جمله👇

*انواع جوش*   *انواع لک*

*چین و چروک*   *ریزش مو*

*درمان ترک پا*   *وز و موخوره*

*سفید و روشن شدن پوست*

*لخت شدن مو* کبد چرب *

*جای جوش*  *منافذ باز*

*افزایش و کاهش وزن*

*و.......* 🍁

🖼در خدمت شما دوست عزیز هستم☺🏵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🌹سلام وقتتون بخیر🌹 بنده به عرض ادب خودم رو معرفی میکنم 👈 خانوم کاویانی هستم عضو کلینیک پوست ...

محصولات آمریکایی قیمتاش کمی گرون نیست؟

برام مفید بودن مهمه، نه مهم بودن--- لبخند تو = پاداش تلاش من
سلام خانمهای عزیز برند ایرانی چی خوبه لایسل؟سینره؟آردن؟چی؟ کرم لیفت یا رتینول میخوام چه برندی بگیرم ...

سلام عزیزم

تراست بگیر فرمولاسیون سوییس تولید مهلران

سینره هم تولید همین کارخونه است

خواستی بگو مشاور هم بهت معرفی کنم

برام مفید بودن مهمه، نه مهم بودن--- لبخند تو = پاداش تلاش من
2805

سلام به همگی

میشه لطفا یه آبرسان خارجی با قیمت مناسب بهم معرفی کنید برای پوست معمولی که پاییز و زمستون یه مقدار خشک میشه..... سیمپل مدل لایت خوبه یا مدل ریچ؟

یا چیز بهتری سراغ دارید؟ فعلا یه کرم دور چشم ایرانی گرفتم به جای آبرسان دارم استفاده می کنم ولی حجمش خیلی کمه .... آبرسان های ایرانی هم قبلا امتحان کردم یه حالت سنگینی روی صورت دارن خوشم نیومد.

سلام.... سفارش پاورپوینت و ترجمه انگلیسی به فارسی با تایپ رایگان پذیرفته می شود ترجمه 250 کلمه 45000 تومان..... پاورپوینت هر اسلاید 10000 تومان .... تایپ 250 کلمه =25000 تومان
سلام به همگی میشه لطفا یه آبرسان خارجی با قیمت مناسب بهم معرفی کنید برای پوست معمولی که پاییز و زمس ...

سلام 

کلاژن آبرسان خوبیه، البته اگه بتونی اورجینالشو پیدا کنی. 

بین ایرانیا هم نئودرم استفاده کردم خوبه به نظرم

سلام خدمت همه عزیزان. برای رفع و از بین بردن جوش های صورت اول از همه باید یک روتین روزانه و عمومی متناسب پوست چرب رو داشته باشید. یعنی 1) استفاده از پاک کننده صورت: (میسلار واتر و تونیک)، 2) ژل یا فوم شستشوی پوست چرب، 3) آبرسان پوست چرب 4) مرطوب کننده مناسب پوست چرب 5) ضد آفتاب مناسب پوست چرب

این یک روتین عمومی و روزانه هست که باعث می شه نیمی از مشکلات پوست شما و جوشهاتون از بین بره. بعد از اون هم باید از محصولات تخصصی مثل ژل ضد جوش استفاده کرد، که اون هم باید با توجه به جوشهاتون در طی روز استفاده بشه.

دوستانی که دوست دارند بیشتر آگاهی داشته و یا مشاوره رایگان بشن می تونن با من در تماس باشن.

پوست آدم حداقل هر چند وقت یکبار نیاز به پاکسازی صورت در کلینیک با دستگاه دارد تا بتواند تمامی مواردی که دوستان در بالا گفتن را جذب کند تا آلودگی های پاک نشوند هیچ کدوم از این ماسک ها تاثیر مثبت نخواهند داشتو

پاکسازی صورت در کلینیک فرگل یکی از روش‌های مراقبت از پوست است که به تمیز کردن و باز کردن منافذ چربی‌های پوست کمک می‌کند. در کلینیک‌های زیبایی و پوست، اغلب از دستگاه‌های مخصوص برای انجام این فرآیند استفاده می‌شود. دستگاه‌های مختلفی وجود دارند که بر اساس نوع پوست و نیازهای فرد، متخصصان پوست و زیبایی از آنها استفاده می‌کنند. در زیر، به چند نوع دستگاه برای پاکسازی صورت اشاره می‌شود:

اولتراسونیک (Ultrasonic) پیلینگ:

این دستگاه از امواج فراصوت استفاده می‌کند تا لایه‌های بیرونی پوست را لایه به لایه پاک کند.

از این روش برای تمیز کردن منافذ چربی، حذف سلول‌های مرده، و افزایش جذب مواد مؤثر در مراقبت‌های پوستی استفاده می‌شود.

دستگاه میکرودرمابریز (Microdermabrasion):

این دستگاه از دانه‌های کوچک برای لایه‌بندی آرمیدها و سلول‌های مرده استفاده می‌کند.

با انجام این روش، لایه بیرونی پوست پاک شده و پوست جدید و تازه به سطح می‌آید.

هیدرودرمابراژ (Hydrodermabrasion):

این روش مخلوطی از میکرودرمابریز با مواد مرطوب‌کننده می‌باشد.

مناسب برای تمیز کردن پوست، حذف آلودگی‌ها و افزایش رطوبت پوست است.

پیلینگ کریستالی (Crystal Peeling):

در این روش، دستگاه از دانه‌های کریستالی برای ایجاد فرآیند پیلینگ و از بین بردن لایه‌های بیرونی پوست استفاده می‌کند.

بخور گرم خیلی وقته منسوخ شده و برا هر نوع پوستی اوکی نیس

لطفا لطفا هرچیزی نزنین ب پوستتون عوارضش گاها جبران ناپذیره

سرکه ابلیمو کیوی اینا اسیدی هستن و نباید ب پوست زد

...
روغن‌نارگیل واس پوست خوبه یانه؟چرا بار اول زدم صورتم میخاره یکم شاید زیاد زدم

اصلااا ابدا پوست چرب ومختلط خصوصا جوش دار نباید روغن بزنن فقققط روتین مناسب نوع پوست ک فاقد چربی هستن

روغن ومحصولات چرب برای پوست چرب مناسب نیس منافذ و بزرگتر وباعث ایجاد جوش میش

...
روغن‌نارگیل واس پوست خوبه یانه؟چرا بار اول زدم صورتم میخاره یکم شاید زیاد زدم

حتی پوست خشک

کلا روغنارو نباید همینطوری زد ب پوست

فقط روغنای پوستی مث ارگان اونم روغن ارگانی ک مخصوص پوست هس چون روغن ارگان مو هم داریم و ترکیباتشون فرق داره

...
2810