2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247776 بازدید | 2045 پست

مادرم با اینکه خیلی به پوستش اهمیت میداد اما باز هم با بالا رفتن سنش دچار افتادگی و چین و چروک شد و تصمیم به انجام عمل های زیبایی گرفت
پیش دکتر رجب پور رفت کارش خیلی عالی منم تصمیم گرفتم برای عمل بینی پیشش برم
گفتم به شما دوستای عزیز هم بگم اگر مراقبت های پوستی جواب نداد برید پیش یه جراح پلاستیک خفن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام

اگه دنبال روتین مناسب پوستی یا مشاوره رایگان پوست و مو هستید به این شماره تلفن در روبیکا پیامک بدهید

09034595938

هر کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم

ریزش مو.شامپو مناسب.کرم تخصصی و... هر چی بگید

2805
سلام به همگی یه اسکراب برای پوست چرب میگید که منافذ باز داره و اینکه چندبار در هفته استفاده بشه

اسکراب بایومارین کیفیت خیلی خوبی داره من خودم استفاده کردم و هفته ای بهتره یکبار صورتتو اسکراب کنی میتونی از پیج یا سایت allurestore.shop تهیه کنی گلم 

سامانه جذب باما دستیار سازمانها در جذب و استخدام افراد شایسته می باشد

کارفرمای محترم با مراجعه به سامانه جذب باما و ثبت درخواست نیروی کار، مناسبترین افراد را به همراه شناسنامه تحلیل روانشناختی به شما معرفی می کنیم.

کارجوی گرامی با ارسال رزومه کاری در سامانه جذب باما شغل متناسب با روحیات و تونایی هایتان را به شما معرفی می کنیم.                                                             https://madresezendeginet.ir/سامانه-جذب-با-ما

سلام من بعد زایمام ۱ورتم پر لک شد و جوش زد رفتم دکتر پوست انواع کرم استفادع کردم لیزر کرم اصلن خوب نشد دوست خاهرم ازین کرم استفادع کرد ازش خیلی راضی بودع ب خاهرمم شمارشو داده خاهرمم بهم گف اینم امتحان کنم چون دوستش خیلی ازش راضی بودع اینم گرفتم استفادع کردم بعد دوماه کل لکام رفت بخدااصن باورم نمیشد که ی کرم تا این حد خوب باشع اونم باهزینه کم چون واس دکتر و لیزر کلی خرج کردع بودم ۰۹۰۱۲۲۸۲۵۳۲اینم شمارش اگع نتیجه گرفتین برام دعا کنین چون واقعن کرماش عالی بود گفتم براش تبلیغ کنم  خداحفظش کنه

سلام بچه ها یه سایت خوب واسه پوست پیدا کردم که خیلی اطلاعات خوبی درباره پوست بهتون میده سایت دکتر مرتضی جلالی فخر که من بعضی مقاله هاش رو خوندم خیلی خوشم اومد شما هم برید یه نگاه بندازید https://artabeautymag.com/

سلام دوستان من مشاور محصولات آرایشی بهداشتی هستم و اگه بتونیم چربی صورت رو مهار کنیم صورت دیگه جوش نمیزنه وما این کار رو انجام میدیم وتا حالا دوستان از محصولات راضی بودنهر کسی دوست داشت من در خدمتش هستم

دعوت از خانومای عزیزی که ابروی طبیعی دارند برای

میکروبلیدیگ ابرو (فیبروز، بولدبروز، فشن، ...)

ریمو تاتو قدیمی یا اصلاح رنگ ابرو

خط چشم و بن مژه

رژ لب، شیدیگ لب، ...

بصورت رایگان

توسط پیگمنتر حرفه ای جهت تکمیل آلبوم حرفه ای

لطفا عکس ابروتون رو به شماره ۰۹۳۵۸۰۵۵۲۵۸ واتس اپ، تلگرام یا بله ارسال کنید.

انتخاب مدل از شما، طراحی از ما

2810