2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247837 بازدید | 2046 پست
این کرم فقط برای لک زایمان هست؟

نه عزیزم.
 من یک هفته شده دارم از این کرم استفاده می کنم واقعا موثر بوده لک هام کم رنگ شده.
تو سایتشون که رفتم دیدم این کرم برای اکثر لک های پوست موثره خودتون سرچ کنین بیشتر متوجه میشن به نظر من عالیه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان بهترین روش برای جلوگیری از ریزش مو چیه،من دیگه دارم کچل میشم

عزیزم محلول جادویی رشد مو شیوانا را بزن 

همه راضی بودن   خیلی عالیییه

خدایا سپاسگزارم که من آهنربای جذب ثروت و برکت و سلامتی و خوش شانسی و زیبایی و مهربانی و احترام و دوستی و آشتی و صلح و آرامش و آسایش و خوشبختی و موفقیت هستم . خدایا شکرت .
اول از همه باید پوست خودمون رو بشناسیم که اونهم روش داره بعد از اون باید چند اصل رو رعایت کنید که بر ...

عزیزم آبرسان خوب چی استفاده کردید که راضی هستید ?

خدایا سپاسگزارم که من آهنربای جذب ثروت و برکت و سلامتی و خوش شانسی و زیبایی و مهربانی و احترام و دوستی و آشتی و صلح و آرامش و آسایش و خوشبختی و موفقیت هستم . خدایا شکرت .

[QUOTE=57365717]سلام دوستان بهترین روش برای جلوگیری از ریزش موhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1479603/کم-پشتی-مو?postid=48807107

محلول جادویی شیوانا 

مواد لازم:

1-پودر حنای سبز تازه(حنای مونده و آفتاب دیده باعث ازدیاد ریزش مو میشه)

2- روغن نارگیل ترجیحا طبیعی

3- روغن زیتون ترجیحا طبیعی فرابکر یا نهایتا بکر

اول طرز تهیشو میگیم بعدا راجع به مارک روغن ها بحث میکنیم

یک استکان(منظور استکانهای چای کمرباریک) روغن نارگیل ویک استکان روغن زیتون و چند قاشق مررررررررباخوری سرپر حنا(راجع به تعداد قاشق ها بعدا میگیم چون بسته به نوع مو تعدادش فرق داره) رو با هم قاطی میکنیم توی ظرفی که فلزی نننننننننننباشه بعد از بیست و چهار ساعت محلول ما آمادس

به همین سادگی

طرز استفاده

محلول رو اول هم میزنیم تا حنای ته نشین شده دوباره شناور بشه بعد محلول رو با هرچی که دوست داشتیم میریزیم رو سرمون ولی خوب سرنگ بدون سوزن از همه تر و تمیز تر براتون اینکارو میکنه

تمام کف سرتون رو با این محلول خیس کنید و اقققققلا دو ساعت رو سر بمونه ولی هرچی بیشتر بمونه بهتره

بعد میرید حموم و موهاتونو با یه شامپو گیاهی میشورید که ترجیحا شامپو عذرا یا هفت گیاه کندلوس 

عزیزم آبرسان خوب چی استفاده کردید که راضی هستید ?

تو بحث رطوبت رسانی و آبرسانی به نظر من برند کیووی حرف اول می زنه البته تو برندهای ایرانی مثل سینره و بتیس هم می تونیم محصولای خوبی پیدا کنیم، بستگی داره چقدر می خواید هزینه کنید و اینکه به پوستتون چه کرمی بیشتر جواب می ده

یه چیزی هم که لازمه بگم اینکه باید فرق مرطوب کننده و ابرسان رو بدونیم

مرطوب کننده ها رطوبت پوست رو حفظ می کنند  مثل روغن ها 

پس اگر شب ها از روغن استفاده می کنید در واقع از تبخیر شدن رطوبت پوستتون جلووگیری می کنید.

اما آبرسان ها، رطوبت به پوستتون اضافه می کنند. پس با هر نوع پوست بخصوص اگر پوست چرب و یا کم آبی دارید،از آبرسان استفاده کنید. 

آبرسان اوتی هم خوبه 

https://mosbatesabz.com/product/10909/تونر-چای-سبز-اوتی-مناسب-پوست-های-چرب-و-دارای-جوش-200-میلی-لیتر

این هم مربوط به برند رگاله

https://mosbatesabz.com/product/12947/کرم-مرطوب-کننده-فوق-العاده-قوی-گوت-میلک-رگال-مناسب-پوست-های-خشک-و-دهیدراته-75-میلی-لیتر

دوستان کسی ب ب کرم گارنیرمیدونه از کجای تهران میشه خرید یا پیج و کانال مطمئن سراغ ندارین؟؟؟؟

من ضد افتابش خریدم ۵۰ تومن نمیدونم اصل بلبشو ولی میگن اصله

ساناز فرهمند هستم کاربر جدید در قالب کاربر قدیم 😊