2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247836 بازدید | 2046 پست

اگر به زیبایی خودتون اهمیت میدید

اگر دنبال معتبرترین برند لوازم آرایشی و بهداشتی با قیمت مناسب میگردید.

اگر به دنبال برندهای معروف لوازم برقی شخصی هستید.

اگر به دنبال پوشاک ارزان و با کیفیت خارجی هستید

حتما به ما سر بزنید :

https://Chro.fabner.com

فروشگاه اینترنتی شرکت بازرگانی چرو

دارای نماد اعتماد الکترونیک

ارسال به سراسر کشور در کمترین زمان

تضمین اصالت و کیفیت و کمترین قیمت

به سایت ما سر بزنید

Http://chro.fabner.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان سلام

من پوستم خشک هست و اصلا سابقه جوش زدن نداشتم قبلا. امام الان چندماهی هست که صورتم هرزگاهی جوش می زنه خصوصا وقتی عصبی میشم و بعد جای جوش به صورت لکه زیرپوستی قرمز رنگ باقی می موه. لطفا بگین کدوم ماسک ها رو بزنم که از بین بره . چون واقعا اعصابمو به هم ریخته. از نگاه کردن به آیینه بیزار دارم میشم!!! و اینکه چه مدت ادامه بدم که برن

میشه برا ظهور امام زمان (عج)  و حاجت دلم یه صلوات بفرستی

مامانای گل من می خواستم اینجا یه تجربه خوبم رو برای شما تعریف کنم. سال قبل بعد از زایمان دومم که پوست صورتم لک دار شد بعد از کلی پیگیری و درمان های مختلف در نهایت یکی از دکترها کرم سیستئامین رو معرفی کرد. قیمتش سال قبل 473000 تومن بود که خواستم منصرف بشم ولی با اصرار دکتر که از آشناهامون بود گرفتم. بعد از دوماه مصرف با روش خاصی که گفته بود نتایجش رو باور نکردم. فقط اینو بگم که پوستم از قبل از زایمان بهتر شد، هیچ عوارضی نداشت و واقعا عالی بود. گفتم شاید شما ها م به همچین مشکلی برخوردید بیخود دنبال چیزای مختلف نرید فقط سیستئامین رو بزنید

مامانای گل من می خواستم اینجا یه تجربه خوبم رو برای شما تعریف کنم. سال قبل بعد از زایمان دومم که پوس ...

سلام خیلی  ممنون از شما که تجربه ی خوبتون رو به اشتراک گذاشتین.

من بعد از زایمان صورتم لک آورد و خیلی اعتماد به نفسم رو آورده پایین ، دکتر رفتم اما داروهایی که دادن لک هام رو از بین نبرد خیلی ناراحتم هم برای اینکه لک هام نرفته و هم برای هزینه ای که کردم .

میشه بگین این کرم رو از کجا گرفتین؟ من اصفهان زندگی میکنم.

عزیزم من چون تهران زندگی میکنم پیگیری نکردم که سیستئامین رو کجا ها داره ولی لیست داروخونه ها به نظرم تو سایتش هست اگه تو اینترنت کلمه سیستئامین رو سرچ کنی سایتش رو میاره

اول از همه باید پوست خودمون رو بشناسیم که اونهم روش داره بعد از اون باید چند اصل رو رعایت کنید که برای همه پوست ها لازمه:

1. اول اینکه یه شوینده مناسب واس نوع پوستتون پیدا کنید

2. بعد اسکراب یا لایه بردارها هم می تونند خیلی تو جوانسازی پوست کمک کنه که اونهم متناسب با پوست خودتون باید انتخاب کنید مثلا واسه لایه بردار برای پوست های چرب شاید این مقاله بتونه بهتون کمک کنه:https://mosbatesabz.com/mag/green-life/dermatologist/the-best-exfoliator-for-greasy-skin

3.بعد مرطوب کننده و آبرسان خیلیییییییییییییییییییییی مهمه اولین دلیل پیری پوست خشک شدن و عدم آبرسانی به اونه خصوصا برای پوست های خشک و دهیدراته و حتی برای پوست چرب !!! دقت کنید پوست چرب درسته که چربی بیش از حد تولید میکنه ولی این دلیل نمیشه که از مرطوب کننده استفاده نکنید. مرطوب کننده های مخصوص پوست چرب خیلی مناسبه چون چربی پوست رو زیاد نمی کنه بلکه باعث آبرسانی می شه

4.بعد از اون هم ضد آفتاب که مهم بودنش واسه همه اثبات شدست و باز هم بسته به نوع پوست باید انتخاب بشند و استفاده اونها در ساعات روز که نور خورشید به طور مستقیم به ما می تابه (معمولا از ساعت 11 تا 14) خیلی ضروریه و هرگز بدون ضد آفتاب در معرض آفتاب قرار نگیرید.

حالا محصولات دیگه ای هم هستند ولی این موارد برای همه پوست ها ضروریه، اگر پوست جوان و شاداب می خواید چشم پوشی نکنید

برای اولین بار در ایران

فروشگاه اینترنتی لاکورت www.locvert.ir

عرضه کننده محصولات آرایشی و بهداشتی لاکورت و کتی کت باساختاری گیاهی و ارسال رایگان سراسر ایران توسط پیشتاز و مشاوره محصولی با توجه به پوست صورت خود

تضمین اصالت کالا، دارای مجوز بهداشت، تاریخ انقضا و کد اصالت می باشد

لاکورت، مشاور زیبایی شما
جهت مشاور محصولی با توجه به پوست صورت خود و سفارش با شماره 09361012037 از طریق تماس تلفنی در ارتباط باشید

برای اولین بار در ایران

فروشگاه اینترنتی لاکورت www.locvert.ir

عرضه کننده محصولات آرایشی و بهداشتی لاکورت و کتی کت باساختاری گیاهی و ارسال رایگان سراسر ایران توسط پیشتاز و مشاوره محصولی با توجه به پوست صورت خود

تضمین اصالت کالا، دارای مجوز بهداشت، تاریخ انقضا و کد اصالت می باشد

لاکورت، مشاور زیبایی شما
جهت مشاور محصولی با توجه به پوست صورت خود و سفارش با شماره 09361012037 از طریق تماس تلفنی در ارتباط باشید