2777
2789

ترو خدا من نه گدا هستم نه بدبدختم نه بیچارم هیچس نیستم ی ادم معمولی با ی‌زندگی معمولی اما الان نیاز دارم ب‌این ک یکی برام شارژ ۵ تومنی‌بفرسته میدونم تاپیک اشتباهیه ترو خدا قسمتون میدم درموردم فکر‌بد نکنین الان تو کارتم هیچی نیست نیاز دارم با دختر خواهرم تماس بگیرم 

ب مولا علی هر کسی بفرسته واسم ۵تا ایت الکرسی میخونم واسش ترو خدا نگین شمارتو بده چون نمیخام  کسی داشته باشه 

اگر هر‌کی میتونه بفرسته رمزی دستتون درد نکنه فکر‌کنید منم خواهرتون 

تکرار تکرار تکرار تکرار باعث میشه تو پیشرفت کنی....‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در سرویس اعتبار   ، مشترکین اعتباری می‌توانند با شماره گیری کد *10*25# یکی از بسته‌های&nb ...

وای خدا چی بگم ب این همراه اول لعنتی همینو الان سرچ کردم من خطمو تازه خریدم ۳ ماه بشه بعد میتونم از اظتراری استفاده کنم

عزیزم من مشکلی ندارم برات شارژ بگیرم..ولی شرمنده از یه سری مسائل مثل هک و اینا ترسیدم.. امیدوارم مش ...

عزیزم مرسی میتونستی رمزی واسم بفرستی اما نمیخاد دستت درد نکنه همین ک جواب دادی ممنونم گلم