2777
2789
دخترم 14 ماهش داره ویگه تموم میشه ولی اصلا راه نمیره تنهایی فقط به وسایل میگیره بلند میشه وتنهایی اصلا نمیتونه بلند بشه یا وایسه به تنهایی فقط با وسایل میتونه بلند بشه و وسایل و میگیره وایمیسه چیکار کنم زود راه بیفته بچه های شما کی راه افتادن؟؟خیلی نگرااانم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها باهم متفاوت هستن یکی زود زبون باز میکنه یکی دیر یکی زودراه میره یکی نه یک وزنش عین دخترمن پایینه یکی تپله هیچ بچه ای شبیه هم نیست نگران نباش من دخترم زود راه افتاد ولی اونقدر وزنش پایینه وقتی بچه های دیگه رو میبینم دق میکنم
به فرزندانمان نماز، روزه و کینه و نفرت از اسرائیل را بیاموزیم
پسر منم 13ماهس اصلا ی قدمم ب نمیداره خودش بعیید حالاها راه بی افته
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
2810