2777
2789
وای منم مثل تو ام که  تو مترو هم من اینجوری میشم رفتی پیش روانشناس و روانپزشک؟

نه مامانم منو نمی بره

باور نمیکنه مشکلم جدیه

*امضام حتما خونده شه*من ۱۵ سالمه، قبل از اینکه منو بخورین، گزارش برام بزنین یا از تاپیک بیرونم کنین ، لازمه بگم که زود قضاوت نکنید. من نه شاخ مجازی ام ، نه پررو و بی ادبم ؛ و تو تاپیک ها نظر الکی نمیدم. اونقدری هم شعور دارم که احترام بزرگترمو نگه دارم. پس ما رو بچه فرض نکنین .... آدم با آدم فرق داره ، اگه یکی همسن من باهاتون بد حرف زد یا پررو بازی در آورد یعنی منم همون جوری ام !؟ معلومه که نه ! برای اطلاعات بیشتر اینجا رو کلیک کنین با تشکر ، بییب :)
نه مامانم منو نمی بره باور نمیکنه مشکلم جدیه

عزیزم 

من الان دیدم ۱۴ سالته 

نمیدونم چطور باید مادرت رو راضی کنی میتونی همین تاپیک رو نشونش بدی؟ 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم  من الان دیدم ۱۴ سالته  نمیدونم چطور باید مادرت رو راضی کنی میتونی همین تاپیک رو ن ...

نمیدونه من اینجام 

اگه بفهمه قطعا میگه :«حتما همین آدمای اینجا اینا رو انداختن تو سرت» 

مامان بابای من تا جلو چشمشون بیهوش نشم باور نمیکنن

*امضام حتما خونده شه*من ۱۵ سالمه، قبل از اینکه منو بخورین، گزارش برام بزنین یا از تاپیک بیرونم کنین ، لازمه بگم که زود قضاوت نکنید. من نه شاخ مجازی ام ، نه پررو و بی ادبم ؛ و تو تاپیک ها نظر الکی نمیدم. اونقدری هم شعور دارم که احترام بزرگترمو نگه دارم. پس ما رو بچه فرض نکنین .... آدم با آدم فرق داره ، اگه یکی همسن من باهاتون بد حرف زد یا پررو بازی در آورد یعنی منم همون جوری ام !؟ معلومه که نه ! برای اطلاعات بیشتر اینجا رو کلیک کنین با تشکر ، بییب :)
نمیدونه من اینجام  اگه بفهمه قطعا میگه :«حتما همین آدمای اینجا اینا رو انداختن تو سرت»  ...

اگر زیاد تکرار میشه یا طول میکشه تا خوب بشه حتما باید بهشون نشون بدی و متقاعدشون کنی اونا باید حال بدت رو ببینن وقتی نمیبینن باور نمیکنن 

شوهر من هم با اینکه دید من ۴ شب پشت هم حمله پنیک دارم حتی پزشک هم گفته بود پنیک هست ولی باز بهم می گفت چیزی نیست و  تلقینه و بیشتر عصبانیم می کرد تا دوستم نجاتم داد منو برد پیش روانپزشک 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
اگر زیاد تکرار میشه یا طول میکشه تا خوب بشه حتما باید بهشون نشون بدی و متقاعدشون کنی اونا باید حال ب ...

مامانم یکی دو بار دید ولی هنوزم منو نمی بره. 

حتی وقتی ساعت ۲:۳۰ نصفه شب قرص اعصاب و قرص خوابشو خوردم تا آروم شم

(میدونم کار خطرناکی بود ولی بلاخره یا باید با قرصه می مردم یا حمله قلبی 😂فعلا که خوبم 🤣)

نمیدونم چرا فکر کرده من چون هنوز کوچیکم هیچ مشکل روحی روانی نمیتونم داشته باشم😓

مامانم یکی دو بار دید ولی هنوزم منو نمی بره.  حتی وقتی ساعت ۲:۳۰ نصفه شب قرص اعصاب و قرص ...

🤯

خب مامانت سابقه داره باید شما هم بررسی بشی قطعا

من اولین سوالی ک دکتر ازم پرسید سابقه خانوادگی بود

دارو سرخود نباید استفاده کرد عزیزم شاید بدترت کرد اونم قرص خواب که انقدر قویه که دکتر به من یک چهارمش رو توصیه کرد. شما که سنت هم کمتره

مامانم یکی دو بار دید ولی هنوزم منو نمی بره.  حتی وقتی ساعت ۲:۳۰ نصفه شب قرص اعصاب و قرص ...

به یه بزرگتری بگو خاله ای خواهری کسی که به مامانت بگه شاید به خودشون بیان

🤯 خب مامانت سابقه داره باید شما هم بررسی بشی قطعا من اولین سوالی ک دکتر ازم پرسید سابقه خانوادگی ...

اره مامانمم خیلی استرسیه من یه بار پریودم یه کم عقب جلو شد انقد ترسید که «پاشو بریم دکتر» و ... 

من : مامان بخدا طبیعیه ، چند سال طول میکشه مرتب شه خبب

مامان : حالا ریسک نباید بکنیم دیگه ، باید ؟

خیلی زود استرسی میشه 

منم همینم متاسفانه

انرژی عصبی‌م هم خیلی زیاده یعنی موقع خوشحالی هم ممکنه یهو پنیک اتک بیاد سراغم 😓 دیوونه شدم

اره مامانمم خیلی استرسیه من یه بار پریودم یه کم عقب جلو شد انقد ترسید که «پاشو بریم دکتر» و ...  ...

کاش انقدر که مامانا رو تایم پریود دختراشون حساس بودن رو روح و روانشون هم حساس بودن. 

خدا عاقبت هممون رو بخیر کنه عزیزم 

حمله پنیک چطور بود

همون حمله عصبیه 

ترس شدید انگار که میخوای بمیری لرزش دست و پا و بی حس شدن و سرگیجه و احساس میکنی فشارت افتاده یا قتدت افتاده تنگی نفس و...

با فکر کردن ب خاطره‌ بد اینجوری میشی

نه 

به قول اون خانم تو تاپیکتون مثلا با ترس یا فوبیام مواجه بشم گاهی حتی تو شادی و اصلا وقتی به چیز بد فکر نمی‌کنم 

بخاطر استرس و افسردگی و وسواس مزمن هست 

نه  به قول اون خانم تو تاپیکتون مثلا با ترس یا فوبیام مواجه بشم گاهی حتی تو شادی و اصلا وقتی ب ...

خیلی بده .من یهو سرگیجه و منگی و شل شدن دست و پام و تنگی نفس بود واقعاااا خیلی بدل .

خیلی بده .من یهو سرگیجه و منگی و شل شدن دست و پام و تنگی نفس بود واقعاااا خیلی بدل .

من فکر نمی کردم انقدر شایع باشه پنیک 

امروز چند تا تاپیک اینطوری دیدم

حتما برید دکتر چون ممکنه به مرحله حادتری برسه یه روز