2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببشتر فکر اون توی منه خواهر 🫠 نمیونم فراموش کنم شبا عرررررررر‌. میزنم 😶

اینجوری خودتو داغون میکنی

من دوسال زندگیمو باختم ولی از خودم ک مهم تر نیس

سر ۵ناه فراموشش کردم

ببین اصلا اون بهت فکر میکنه ک واسش چشایه قشنگتو بارونی میکنی؟؟؟

22،23،هرچی یادم میاد روزای مزخرفه، البته هشتاد درصد خودم مقصرم، کلن خیلی احمق بودم  اگه برگردم ...

الان اگه با یکی ازدواج کنی دعوا کن باهاش یاد خوبی های این نمیفتی ؟

خیلی بوده...من روزای بدم بیشتر از روزای خوبم بود اصلا مگه میشه حذف کرد ذهن آدم هرروز مرور میکنه و ...

ببین یک نفر میگف تماااااااااااااااام مردم جهان جمع بشن نمیتونند کاری ک دیشبو انجام دادی رو تغییر بدن گذشته هیچوقت تغییر نمیکنه پس فکر کردن بهش اشتباهههه تو آیندتو بساز 

اگر برگردم به گذشته  خوب وقتی بر نمی گردم  چه کاری یه که یه افسوس و حسرت برای خودم بسازم ...

دقیقااا

ولی کاش دکمه برگشت داشت یک سری از ننگ ترین هارو کلا از زنرگیت حذف میکردی

اینجوری خودتو داغون میکنی من دوسال زندگیمو باختم ولی از خودم ک مهم تر نیس سر ۵ناه فراموشش کردم بب ...

نمیدونم :) واقعا نمیدونم 

شاید بارها خاطره ی اون روز رو برای دوستاش تعریف کرده باشه ، شاید حتی مسخرم کرده باشه که دختره افتاده دنبال من عاشقمهو از این زرت و پرتای‌ پسرا .... شاید هم از اون روز که بدون هیچ حرفی رفت ، دیگه هرگز بهم فکر نکرده:) نمیدونم زندگیش بدون من چطوری میگذره 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 خیلی قشنگههههه‌ خیلی دوستش دارم خودشم میدونه هنوز دوستش دارم :) اما خب .... اون داره زندگیشو میکنه.... نمیدونم چرا زن نمیگیره با این سنش‌ 

خیلی حرف ها توی دلمه و نمیدونم حتی از کجاش‌ شروع کنم :)

کاربری دست دو نفره
نمیدونم :) واقعا نمیدونم  شاید بارها خاطره ی اون روز رو برای دوستاش تعریف کرده باشه ، شاید حتی ...

ببین میدونم سخته

ولی تو یکسالو نیم واس کسی ک حتی از حالت بی خبره چرا باید گریه کنی

چرا اون هروزش ب خوشی باشه ولی تو گریه کنی؟؟

ببین کسی ک واقعا دوست داشته باشه نمیزاره حتی ناراحت بشی چ برسه چشات بارونی بشه

ببین میدونم سخته ولی تو یکسالو نیم واس کسی ک حتی از حالت بی خبره چرا باید گریه کنی چرا اون هروزش ب ...

میدونم.... و میدونه ..... هیچ کاری نمیکنه و این یعنی میخواد :) خب اجبار که نیست .-. منم سعی میکنم زندگیمو بدون فکر اون بکنم 

کاربری دست دو نفره
فاتحه خوند تو صورتم خدا لعنتش کنه ایشاااالا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭ایشالا که بمیره دیگه نتونه این بلای ...

اخی عزیزم ناراحت شدم اگه امکانش هست برو ترمیم کن اینقدعذاب نده خودتو