2777
2789
عنوان

میشه واسه انتخاب اسم کمک کنید؟

396 بازدید | 20 پست

سلام

من دوقلو دختر و پسر دارم

اسم دختر هانا انتخاب کردیم ولی برای اسم پسر کیان دوست داریم که خیلی بهم نمیان ولی اسم قشنگی هست

اسم ماهان هم برای اینکه به هانا بیاد انتخاب کردیم حالا بین کیان و ماهان موندم

هم آوا بودن مهمتره یا به دل نشستن اسماشون🤔

معنی کیان میشه پادشاه و ماهان میشه مثل ماه

هر دو از اسم های اصیل ایرانی ن

تعداد رای : 22
نظرسنجی
هانا و کیان
7
31%
هانا و ماهان
15
68%
خدایا شکرت...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقن تو مطالب روانشناسی  میگن برای دوقلوها اسمای  عین هم همش لباس دقیقن شکل هم نپوشونید کار درستی نیس 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

هانا  هاکان

من هم روزگاری فکر می‌کردم عشق همه چیز را حل می‌کند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقه‌مندی‌های کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمی‌آورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دل‌های شکسته رو می‌پردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دل‌شکسته‌اش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ"  یعنی من نزد قلب‌های شکسته‌ام!                اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍
به به در راستای خواسته من روانشناسی سخن گفته😅

😂😂مطلبش جالب بود توضیح خیلی داده بود میکف خوب نیس درآینده و واسه شخصیتشون اونا دوتا شخصیت مجزان

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب