2777
2789
عنوان

پسرمو ارجاع دادن سنجش تخصصی

| مشاهده متن کامل بحث + 7813 بازدید | 95 پست

نسبت ب دارو درمانی هنوز ک هنوزه یه دید خیلی منفی وجود داره 

بعضیا حاضرن هر کاری کنن ولی دارو ندن ب بچه 

بعضی وقتا دارو دادن میتونه مشکلو خیلط زود برطرف کنه 

مشکل برطرف شد اضطراب کمتر میشه  اعتماد ب نفس بیشتر میشه و زندگی راحت تر

بعدم دارو رو که قرار نیست تا اخر عمر بخوره 

بعضی وقتا عوارض نخوردن دارو خیلی بیشتر خوردنشه

نسبت ب دارو درمانی هنوز ک هنوزه یه دید خیلی منفی وجود داره  بعضیا حاضرن هر کاری کنن ولی دارو ن ...

نمیدونم.بردم پیش استاد خودم .نگفت دارو لخوره.گفت من فعلا میرم جلو نیاز داشت بهت میگم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اون زمانیه تشخیص افتراقی بدن ،چون اختلالات علائم مشترک دارن، ی وقت بچه دیرتر میتونه صحبت روان بکن ...

ما که گفتاردرمانیم شده پدر مادر بخاطر همین اختلال تولید مراجعه کردن گفتن سنجش فرستاده

اوتیسم که معلومه بحثش جداست

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
الان شما بچه تون ارجاع شده سنجش تخصصی؟

عزیزم بچتون بردید؟قبول شد؟پسرمنم  تو مرحله توپ گرفتن ولی لی کردن رفت ک خانمه ارجاع داده تخصصی،گفت دقت شنیداری پایین

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
عزیزم بچتون بردید؟قبول شد؟پسرمنم  تو مرحله توپ گرفتن ولی لی کردن رفت ک خانمه ارجاع داده تخصصی،گ ...

آره رفت ولی چون سر کلاس خوب گوش نمیداد و معلم اذیت میکرد بردم دکتر گفت علائم بیش فعالی و عدم تمرکز داره دارو میدم بهش

آره رفت ولی چون سر کلاس خوب گوش نمیداد و معلم اذیت میکرد بردم دکتر گفت علائم بیش فعالی و عدم تمرکز د ...

ببخشید وقتتو میگیرم عزیزم،چه علائمی داشت ک دکتر اینطور گفته؟پسرمن خیلی میگه مثلا عدد بعدی چیه؟ عه مامان یادم رفت،خستم کرده حس میکنم عادی نیست،نگرانم 

ببخشید وقتتو میگیرم عزیزم،چه علائمی داشت ک دکتر اینطور گفته؟پسرمن خیلی میگه مثلا عدد بعدی چیه؟ عه ما ...

،حواس همه رو پرت میکرد انگار رفته بود بازی،سر کلاس گوش ب معلم نمیداد،کتاب درنمیاورد ،قلدری میکرد

،حواس همه رو پرت میکرد انگار رفته بود بازی،سر کلاس گوش ب معلم نمیداد،کتاب درنمیاورد ،قلدری میکرد

اها،نه پسرمن اینجور نیست،فقط مثلا میگم ده هشت سه،حالا بگو،میگه ده سه دو😞خستم کرده

اها،نه پسرمن اینجور نیست،فقط مثلا میگم ده هشت سه،حالا بگو،میگه ده سه دو😞خستم کرده

سلام عزیز پسر شما مرحله تخصیی سنجش رو. رفت نمیدونید چه سوالاتی پرسیدن نمیدونید که این برا مدارسی که میخوان  بچه رو ثبت نام کنن تاثیری داره یا نه منطورم غیرانتفاعی هست

سلام عزیز پسر شما مرحله تخصیی سنجش رو. رفت نمیدونید چه سوالاتی پرسیدن نمیدونید که این برا مدارسی که ...

نه دیگه سوالات و نت سرچ کنید میاد 

سوالاتی مث مفهوم بزدگ کوچک بالا پایین 

شمردن اعداد و برعکس شمردن

و کارهای حرکتی مثل لی لی و پرتاب توپ

هوش و اختلالات رفتاری مثل اوتیسم و مسنجن

آره رفت ولی چون سر کلاس خوب گوش نمیداد و معلم اذیت میکرد بردم دکتر گفت علائم بیش فعالی و عدم تمرکز د ...

سلام چه دکتری بردی  چه دارویی میدی میشه بیشتر توضیح بدی ممنون

2810