2777
2789
عنوان

پسرمو ارجاع دادن سنجش تخصصی

| مشاهده متن کامل بحث + 7816 بازدید | 95 پست
گفتم برات هر چی دوست داشته باشی میخرم .گفت ماشین دنا بخر😆خونه پر شده ماشین .آخرم گریه افتاد میگفت ب ...

اونا با ارفاق قبول میکنن

ببین من تمام مشاورای تهران و کرج بردم

فقط صبوری میخواد و کاردرمانی

البته دختر من دارو میخوره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین دختر منم خجالتیه ولی قبل از بردنش به سنجش کلی باهاش حرف زدم گفتم اونجا خانما خیلی مهربونن ازت ه ...

چه جوری بوده مگه 

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
بعضی وقتا اگر مشاوره جواب نداد باید مداخله دارویی انجان داد روانپزشک اطفال گزینه ی خوبیه

اضطراب جدایی یه چیز عادیه تو بچه ها برای این مسئله که دارو نمیدن

پدر منو پیش دبستانی رفتنش دراورد،نمیموند که .دوماه به زور بردمش ،میگفت نرو خونه،تازه ب اونجوریم راضی ...

مشاور علت بوجود اومدن اضطراب جدایی رو چی تشخیص داده؟

شاغلین یا خانه دار

این تابستون باید ببرم مشاور کودک ،پیگیر باشم .تا نبردم پیش نفهمیدم انقدر اعتماد بنفسش پایینه و اضطرا ...

خب بچه ها دوست ندارن درس بخونن این که عادیه

فدات شم.بخدا ناشکرب نمیکنم ولی هزار بار تو دلم ب اینایی ک‌پیشنهاد زاییدن به آدم‌میدن لعنت فرستادم.چی ...

اگه موقع پدری و مادری کردن بیش از اندازه داره بهتون فشار میاد، بدونین یه جای کار ایراد داره

چرا جرات نداری خب مثلا چی میخاد بشه ،دیر صحبت کردن با اختلال فرق داره

تلفظ هم اختلال تولید حساب میشه دیگه

چقدر سوالای سنجش سخت شدههههه چخبره سردختر من اصلا اینانبود غصه پسرمو سال بعد دارم سه ساله دارم می ...

تشخیص تفاوت ها، از سطوح بالای زبانیه که برای بچه ۵,۶ سال باید کسب شده باشه

اگه موقع پدری و مادری کردن بیش از اندازه داره بهتون فشار میاد، بدونین یه جای کار ایراد داره

نه بیش از اندازه بهم فشار نمیاد،همین که باید اضطراب چنین چیزیو بکشم ،دارم میگم اخه آدم عاقل بچه زیاد نمیاره،چیه جز غصه

تلفظ هم اختلال تولید حساب میشه دیگه

خب اون زمانیه تشخیص افتراقی بدن ،چون اختلالات علائم مشترک دارن، ی وقت بچه دیرتر میتونه صحبت روان بکنه با ی بچه اوتیسم فرق داره

مشاور علت بوجود اومدن اضطراب جدایی رو چی تشخیص داده؟ شاغلین یا خانه دار

من خانه دارم،از بعد از شیر گرفتن اینجوری شد ،حالا میگم شاید علت اونهمه بیقراری بعد از شیر گرفتنم همین اضطراب بود،یا من ید گرفتمش،۱سال و نیمگی ی جراحی براش پیش اومد ک خیلی ترسید بردنش اتاق عمل نمیددنم واسه اون بود ،وگرنه تمام دوره رشدی من  همش پیشش بودم.نوزادی آروم بود تا وقتی اون اتفاق افتاد بهد چن وقتم از شیر گرفتم کم کم لجباز و سرسخت شد

این تابستون باید ببرم مشاور کودک ،پیگیر باشم .تا نبردم پیش نفهمیدم انقدر اعتماد بنفسش پایینه و اضطرا ...

بعضی از بچه ها کلا بچه های سختی هستن نسبت به بقبه 

مادر و پدر اذیت میشن ولی خداروشکر مشکل پشرت فقط اضطراب و ..مشکل دیگه ای نداره که بخواد تو سنجش رد بشه اره حتما ببر مشاور البته مشاور خوب

اضطراب جدایی یه چیز عادیه تو بچه ها برای این مسئله که دارو نمیدن

اضطرابی که کارای دیگه رو دچار اختلال کنه و از حالت عادی خارج کنه چرا دارو میدن 

البته اول با مشاوره (پروسه ش طولانی تره)اگر جواب نداد دارو 

ببین اگر اضطراب درمان نشه مشکلات خیلی بزرگتری رو ایجاد میکنه 

2810