2777
2789
عنوان

پسرمو ارجاع دادن سنجش تخصصی

| مشاهده متن کامل بحث + 7823 بازدید | 95 پست
قبل ازمون بعدی خوب باهاش کار کن اما یکروز قبل یا همون روز اگر استرس داشت ویا دوست نداشت بره به هیچ ع ...

گفتم برات هر چی دوست داشته باشی میخرم .گفت ماشین دنا بخر😆خونه پر شده ماشین .آخرم گریه افتاد میگفت بسه دیگه انقدر نگو از ۱تا ده بشمار ،بابا انقدر سختگیری نداشتن چن سال پیش ،بچه اوتیسمم تو کلاس پسر من بود ،اونارو چجوری قبول کردن پس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با بزرگام حرف نمیزنه  چهارساله میبرم

ببین ی بچه هایی هستن اصطلاحا میگن سلکتیو میوتیسم ،ینی عمدا صحبت نمیکنن.ببریش مشاوره درست میشه چون اگر بمونه تا کلاس دوم و سوم حل نشه به  اختلال های دیگه تبدیل میشه.نترس اصلا

قبل ازمون بعدی خوب باهاش کار کن اما یکروز قبل یا همون روز اگر استرس داشت ویا دوست نداشت بره به هیچ ع ...

بنظرت ببرم مشاور کودک بهتر نیست؟شاید همونو ببرم سنجش با خودم تاثیری داشت

ببین ی بچه هایی هستن اصطلاحا میگن سلکتیو میوتیسم ،ینی عمدا صحبت نمیکنن.ببریش مشاوره درست میشه چون اگ ...

اعتماد به نفس نداره 

به دلیل اینکه تازه حرف افتاده و خودش هم میدونه حرف زدنش پر اشتباهه

گفتم برات هر چی دوست داشته باشی میخرم .گفت ماشین دنا بخر😆خونه پر شده ماشین .آخرم گریه افتاد میگفت ب ...

متاسفانه پارتی بازی زیاد شده ماهم داشتیم تو کلاس پسرم  

ان شاالله که تاروز ازمون خوب یاد بگیره کلاسهای هوشی ثبت نامش کن اونها باهاش کار میکن ن به علاوه چون با بچه‌های دیگر انگیزش برا یادگیری بهتر میشه 

بنظرت ببرم مشاور کودک بهتر نیست؟شاید همونو ببرم سنجش با خودم تاثیری داشت

خودتون هرجور صلاح میدونید فقط لطفاً پیش کسی ببرید که بلد کار باشه بچه برایش ببخشید موش ازمایشگاهی نباشه  

ولی تاثیر ی روی کارشون ندارن اونها هیچ چیز وبرگه ای از خارج از کادر خودشون رو نمیپزیرن 

خودتون هرجور صلاح میدونید فقط لطفاً پیش کسی ببرید که بلد کار باشه بچه برایش ببخشید موش ازمایشگاهی نب ...

نمیدونم والا کلا دنبال ی روانشناس کودکم که پیدا نمیکنم.تبلیغ الکی میکنن تو سایت .

متاسفانه پارتی بازی زیاد شده ماهم داشتیم تو کلاس پسرم   ان شاالله که تاروز ازمون خوب یاد بگیره ...

تمام فکرش پیش اینه تنهاش نزارم جایی،یادگیریش خوبه بشرطی ک بخاد همکاری کنه.ی سری برگه از نت سرچ کردم چاپ کنم باهاش کار کنم.کاربرگای پیش دبستانی و کتاب هوش و ریاضیشو خوب بلد بود انجام میداد .فقط تو الفبا یاد گرفتن خوشش نمیومد با این حال مشقاشو مینوشت

همین که رد بشه و تخصصی بخوره اونجام ک رد شه استثنایی میخوره  پسر من دوماهه حرف افتاده اونم خیل ...

بخاطر گفتار نمیفرستن استثنایی.حالا خودت ببر مشاور ک این اعتماد بنفسش درست بشه

قبلش باید فرزند تون رو حداقل یه مدت میذاشتیم مهد که به دوری از شما عادت کنه. یا آماده اش می کردید. ...

پیش دبستانی بود امسال .کلا این اعتماد بنفس پایین باهاشه‌.

پیش دبستانی بود امسال .کلا این اعتماد بنفس پایین باهاشه‌.

الان دیدم‌ روانشناس هستید.

قطعا خودتون بهتر از همه و علمی تر  می دونید باید چه کاری انجام بدید.

شرمنده اگر قبل تر نظری دادم که کاربردی نبود.

2810