2777
2789
عنوان

فوبیای خیلی شدید دارم به حشرات

545 بازدید | 27 پست

فوبیای شدید دارم، مثلا یه سوسک تو خونه یا کلا ببینم، تا سه روز دست به هرچی بزنم میترسم، خیلی اذیت میشم،یا همش ترس دارم که نیان تو خونه، کسی هست فوبیا داشته باشه؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه سوسک اومد رو پشه بندم در حدی ترسیدم که پایین پشه بندو پاره کردم ازونطرف خودمو انداختم رو پله ها

بشدتتتتت میترسم ازین بالدارا نفسم میره حالم بد میشه

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

منو چی میگی سوسک که خوبه من از پروانه و کفشدوزک هم میترسم حالم بهم میخوره بدنم مور مور میشه اصلا یه وضعی

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬

من به سوسک فوبیا شدید دارم یه بار لباس رو که از آویز حیاط آوردم مثل اینکه سوسک لاشون بود اونم اومده بود رو من خیلی ترسیدم کم مونده بود سکته کنم همه میگفتن الان سکته میکنی . یه ماه شده ولی هر شب خواب میبینم سوسک رومه خیلی میترسم خیلییی🥺

2810