2777
2789
عنوان

شما سوسک نمیاد تو خونتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آبی رنگ

خوب دیگه آبی نمیتایپم

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
 و چون نصف شب بود و چراغا خاموش من فکر کردم چسب برقه افتاده رو زمین😅😅😅😅

وای جاریم  یه شب خواب بوده   دستش میخوره به یه چیزی  برمیداره   میماله به هم  فکر کرده  کش پول افتاده  که قبلش بچش باهاش بازی میکرده   صبح بیدار میشه  میبینه مارمولک  دست و پاهاش له شده   نتیجه میگیره  این کش نبوده  مارمولک بوده  لهش کرده  وقتی فهمید  تازه چندشش شد😖🤮

💖عشقم خانواده ام💖
🙄

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
وای، چحوری کشتیش

در حال آب خوردن بودم هی ریز ریز غر میزدم که این بچه با چسب برق هم باید بازی کنه؟!!!خم شدم که برش دارم از رو زمین یهووووو فرار کرد و من با تمام وجوووودم جیغ کشیدم😐ساعت ۳ نصفه شب!دیگه همسرم بیچاره بیرونش کرد.😄😄😄