2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من الان قراره برم فیلم ترسناک ببینم ،تا صبح کلی ادرنالین ترشح میشه ،اونم یه فیلم واقعا وحشتناک

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    
زوزه های سگا که الانم دارن میکنن و من میترسم🥺

وای من عاشق اینم بخوابم تو رخت خواب بیرون صدای سگ بیاد 

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    
اخه اینا یجور دیگه صدا میکنن🥺

تنهایی؟وقتی تنهایی همه چیز عجیب و ترسناک میشه ,😂بعدش کافیه یه نفر بیاد پیشت میبینی از چه چیزای پیش پا افتاده و مزخرفی ترسیدی 😕😂

من همسرم نظامیه وقتی میره ماموریت خیلی صداهای عجیب می‌شنوم خیلی میترسم ولی به روی خودم نمیارم

من عاشق تاپیک ترسناکم کاش 

پربازدید بشه کیف کنم 

"خداوند گر ز حکمت ببندد دری" "ز رحمت گشاید دری دیگری" 
2810