2777
2789
عنوان

من بعداز سزارینم طبیعی زایمان کردم +خاطراتم

| مشاهده متن کامل بحث + 3631 بازدید | 122 پست

افرین ب تو

من زایمانم ۱۹ ساعت زجه زدم اصلا شرایطم برا طبیعی نبود اصلا خیلی تنبل بودم راه ب زور میرفتم چ برسه به ورزش و پیاده روی در نتیجه زایمان خیلی سختی داشتم خیییلی سخت یادم میاد تنم میلرزه برا دومی قطعا سز رو انتخاب می‌کنم من قوی نیستمم

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
کلا درک نمیکنم از ی ذره جا تلاش میکنن بچه به اون گندگی در بیارن یکم به خودتون رحم کنید

خب حتما بدن اون خاصیت  رو‌داره که دم زایمان انقدر باز میشه  اینم فیزیک بدنه . زایمان طبیعی و دردش باعث‌میشه خیلی از بیماریها مثل فیبروم و خیلی های دیگه هم نگیری . خدا یه چی میدونسته که این راهو‌گذاشته واسه خارج شدن بچه چه ربطی به رحم کردن داره اخه . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یدونه سزارین و زایمان طبیعی  برای من هردوشون خوب بوده. اما اگه قصد دو یا ۳تا بچرو داری برو طب ...

من بچه اولمه..ب طبیعی ک حتی فکرم نمیکنم‌چون  بدنم برا طبیعی خوب نیست کلا..

بچه هم‌من نهایت دوتا ک فعلا تصمیم یکی هست..

خدایا من بهت اعتماد دارم🙏
خب اگع اونجوری بود باید همه جا ی سوراخ بود واسه هر عملی  بخیه و برش رو واسه همین روزا گذاشتن

مگه قراره از همه سوراخا بچه بیاد😐

وقتی خدا برا این مکضوع راهی قرار دا ه درصورت توانایی طرف چراکه نه.

برش و بخیه گزاشتن برا مواقع اورژانسی برا وقتی که زایمان طبیعی برات ضرر داره .

من دکترم موافق ویبک بود دکترم گفت با توجه به سن و اینکه ۳سال از سزارینت گزشته خطری برات نیست

کاربر ۹۶ هستم تعلیقم کردن😒بزووور تونستم دوباره اکانت درست کنم
خب حتما بدن اون خاصیت  رو‌داره که دم زایمان انقدر باز میشه  اینم فیزیک بدنه . زایمان طبیعی ...

کلا من قبول ندازم این حجم از فشار و درد رو وقتی میتونی بدون درد بچه بدنیا بیاری

بعد سزارین هم خب طبیعیه درد داشته باشی بخاطر بخیه و..

کلا من قبول ندازم این حجم از فشار و درد رو وقتی میتونی بدون درد بچه بدنیا بیاری بعد سزارین هم خب طب ...

زایمان طبیعی به روش اپیدورال بدون درده.

عزیزم علم خیلی پیشرفت کرده .من چون بعد اومدن ماماهمراهم فقط یکساعت مونده بود به زایمانم گفتم تحمل میکنم این یکساعت و و الکی هزینه نمیکنم وگرنه حتما اپیدورال انتخاب میکردم

کاربر ۹۶ هستم تعلیقم کردن😒بزووور تونستم دوباره اکانت درست کنم
کلا من قبول ندازم این حجم از فشار و درد رو وقتی میتونی بدون درد بچه بدنیا بیاری بعد سزارین هم خب طب ...

نظرتون محترم . ولی من قبول ندارم طرز فکرتونو . چرا فکر میکنین سزارین بدون درد ، مطمن باشین دردش کمتر از طبیعی نیست . حالا که میخای درد بکشی خب طبیعی میاری دیگه . من خودم چون ادمیم که تا به خواستم نرسیدم حاضرم درد بکشم اما وقتی رسیدم دیگه برام زجر اور میشه 

تو طبیعی تا قبل اینکه بچتو بغل کنی درد داری ولی همینکه بچه به دنیا اومد هیچ دردی نداری تو یه لحظه دردت به صفر میرسه . اما سزارین تازه بعد اینکه به هوش میای دردات شروع  میشه . زایمان سخته  خلاصه هر کدومم درد و چاک‌خوردگی خودشو داره

البته اینوهم بگم که من تو سزارینم درد زیادی نکشیدم اما اینه برا راه رفتن و کارای شخصی باید از کسی کم ...

تبریک میگم عزیزم،من خودم سه تا سزارینم،اصلا اذیت نشدم وخیلی راضی ام به لطف خدا،،درکل میبینی یکی از سزارین راضی هست یکی از طبیعی

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست وخدا هست وخداهست
تبریک میگم عزیزم،من خودم سه تا سزارینم،اصلا اذیت نشدم وخیلی راضی ام به لطف خدا،،درکل میبینی یکی از س ...

خداروشکر که راضی بودی

من میخوام سزارین کنم شما زود سرپا شدی؟تونستی از پس بچه داری بر بیای؟آخه من تقریبا کمکی ندارم بچه کوچیکم دارم

خداروشکر که راضی بودی من میخوام سزارین کنم شما زود سرپا شدی؟تونستی از پس بچه داری بر بیای؟آخه من تق ...

بله مونده به خوده آدم،والا من و خیلیارو که میشناسم درد بعد نفهمیدیم،نمیگم کلی درد نداشتیم بالاخره عمله،ولی اینجوری که خیلیا تعریف میکنن نیست،من تو بیمارستان از وقتی اومدم بخش خودم بچمو شیر دادم عوضش کردم،خیلی هم زود سرپا شدم خداروشکر،ولی دوستم که با من طبیعی شده بود بعده ده روز مامانش از پیشش رفت چون نمیتونست حتی بشینه به خاطر بخیه هاش

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست وخدا هست وخداهست
2810