2777
2789
عنوان

من بعداز سزارینم طبیعی زایمان کردم +خاطراتم

| مشاهده متن کامل بحث + 3631 بازدید | 122 پست
کسایی کع زایمان طبیعی میکنن رو درک نمیکنم مث موش ازمایشگاهی هی معاینع مگع ی ذره سوراخ چقد تحمل داره ...

.اگه بیمارستان دولتی بری ممکنه بخاطر دانشجوها مدام معاینه بشی.تو بیمارستان خصوصی همچین اتفاقی نمیوفته .

کاربر ۹۶ هستم تعلیقم کردن😒بزووور تونستم دوباره اکانت درست کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احسنت به این اراده،قدمش مبارک و پرخیر و برکت باشه الهی... یه سوال ،گفتی همسرت ناف بچه رو بریدن؟؟؟

ممنونم مهربون جان.

بله همسرم ناف بچه و برید

خیلیم خوب فقط اونجارو درک نکردم ک گفتی خدایا ی طبیعی خوب باید بهم بدی انگار مدال المپیکه..زایمان هر دو نوعش سخته و عوارض خاص خودش حالا نسبت ب هرشخص متففاوت‌‌‌..

خدایا من بهت اعتماد دارم🙏
.اگه بیمارستان دولتی بری ممکنه بخاطر دانشجوها مدام معاینه بشی.تو بیمارستان خصوصی همچین اتفاقی نمیوفت ...

کلا درک نمیکنم از ی ذره جا تلاش میکنن بچه به اون گندگی در بیارن یکم به خودتون رحم کنید

آره عزیز دلم من همون کاربرم که باهام حرف زدی🙂 راستش من حتی ماما خصوصی هم گرفتم ولی مامام خوب نبود ...

ای بابا . خب برای شما پس همون سزارین انجام بدین دیگه ریسک نکنین

برعکس الان باشگاه میرم و رون پاهام ماهیچهاش خیلی خوبه مربیم بهم گفت چطور اینقدر ماهیچه پاهات خوش فرم ...

دوتا سزارین کردم دکتر خوب بخیه بزرگم رو شکمم نیست شما دکترت خیلی ریسک کرده رحمت یکبار برش خورده بوده توی زایمان بعدی احتمال پارشدنش زیاد بوده بعد اینهایی که گفتی را طبق تجربه دیدم بعضیا خوردن و بچه مکونیم خورده و دچار مشکلات تنفسی شده اصلا توصیه نکن 

خیلیم خوب فقط اونجارو درک نکردم ک گفتی خدایا ی طبیعی خوب باید بهم بدی انگار مدال المپیکه..زایمان هر ...

نمیدونم چرا اینجوری بودم .دیگه علاقه و سلیقم اینطوری بود دیگه😅اونقد فیلم زایمان طبیعی خارجیارو میدیدم که تو اب میرن و اخرش بچرو میزارت تو بغلشون عاشق زایمان طبیعی شده بودم

نمیدونم چرا اینجوری بودم .دیگه علاقه و سلیقم اینطوری بود دیگه😅اونقد فیلم زایمان طبیعی خارجیارو میدی ...

حالا کدومش راحت تربود؟جدا از دوس داشتن طبیعی یاسز

خدایا من بهت اعتماد دارم🙏
کلا درک نمیکنم از ی ذره جا تلاش میکنن بچه به اون گندگی در بیارن یکم به خودتون رحم کنید

همونجارو خدای بزرگ قرارداده برا زایمان دیگه الان اگه شماها و ادمای عادی به این درجه از علم رسیدن که خدا اشتباه کرده اون قسمت و برا زایمان گزاشته جای تامل داره!

همونجارو خدای بزرگ قرارداده برا زایمان دیگه الان اگه شماها و ادمای عادی به این درجه از علم رسیدن که ...

خب اگع اونجوری بود باید همه جا ی سوراخ بود واسه هر عملی 

بخیه و برش رو واسه همین روزا گذاشتن

حالا کدومش راحت تربود؟جدا از دوس داشتن طبیعی یاسز

یدونه سزارین و زایمان طبیعی 

برای من هردوشون خوب بوده.

اما اگه قصد دو یا ۳تا بچرو داری برو طبیعی چون تعداد سزارین که بره بالا عوارض زیاد داره و دردشم بیشتره.

ادم بعد زایمان نیاز داره درد نداشته باشه بتونه به بچش رسیدگی کنه اگه کمکی نداری یا بچه کوچیک داری یه زایمان طبیعی خوب خیلی کمک کنندس

2810