2777
2789

بچه ها اگه دوست دارین خاطره زایمانم و میگم براتون

کاربر ۹۶ هستم تعلیقم کردن😒بزووور تونستم دوباره اکانت درست کنم

وزن بچه هم ۳کیلو ۳۱۰
سن بارداری ۳۸هفته و ۴روز 

علت سزارین قبلیم این بود که یکم عجول بودم و دلم میخواست نی نی زودتر بیاد ۳۸هفته و ۴روز یشب  روغن کرچک خوردم و شب انقباضاتم شروع شد و صبح قطع شد اما اون انقباضا باعث شده بود کیسه ابم پاره بشه و کیسه اب پاره بدون هیچ دردی رفتم بیمارستان با ۹ساعت درد کشیدن دهانه رحمم بخاطر امپول فشار ورم کرد و سزارین!چون رحمم اماده نبود.

برا زایمان اولم کلاسای بارداری میرفتم و دلم میخواست یه زایمان فیزیولوژیک داشته باشم تا چندوقت بعد زایمانم افسردگی خییلی بدی گرفته بودم،حس کسایی و داشتم بردنش لب جوب بهش اب ندادن انگار کلی درد کشیدم به امید زایمان طبیعی اما اخرش سزارین شده بودم.

و اونموقع به خدا میگفتم تجربه یه زایمان طبیعی خوب برا همیشه به دلم موند و باید تو بهشت منو بهش برسونی

تا اینکه بعد ۳سال از تولد پسرم دوباره باردار شدم و از همون اول به فکر ویبک بودم و دکترم و ماما همراهم و از اول با کسی انتخاب کردم که ویبک کنه و یه بیمارستان که طرفدار زایمان طبیعی باشه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی گفتی منو لایک کن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

میشه لایکم کنی 

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

شدو هفته ۳۰ دیگه هر روز نیم ساعت پیاده روی داشتم یه دوهفته انفلونزا گرفتم نشد اما از ۳۴ دیگه جدی شروع کردم 

هر روز ۲۰دقیقه تا نیم ساعت پیاده روی واقعا بیشتر در توانم 

از هفته ۳۶ابزن ماندانا سیادت که هرشب باید تو وان مینشستم و اخرشم با اب داغ دوش میگرفتم

از هفته ۳۷پله هم اضافه کردم و ۳طبقه رو ۸الی ۱۰بار تقریبا هرشب بالا پایین میرفتم و بخاطر سرما و شکم بزرگم که تو خیابون سختم بود میرفتم پشت بوم با لباس گرم ۳۰دقیقه پیاده روی و انجام میدادم.

دمنوش تخم شوید گل گاوزبان و گلاب خاکشیر و روغن بادام شیرین و داروی زایمان اسان تبریزیان هم از ۳۷شروع کردم و از ۳۲هفته کلاسای ورزش بارداری هم میرفتم .

بگو بگو

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

تا شدم ۳۸هفته و یکروز که رفتم پیش ماماهمراهم معاینه شدم گفت دوسانت باز گفت سر بچه بالا هست و خودمم موقع پیاده روی و اینا بچه رو بیشتر سمت راست حس میکردم و میترسیدم بچه کج وارد لگن بشه با اینکه سجده زیاد میرفتم نمیدونم چرا اینطوری بود.ماماهمراهمم بعد معاینه کمی تحریک یا همون استریپ کرد و گفت زیاد سجده برو .فرداش ۳۸ و ۲روز رفتم پیش دکترم و اون فقط معاینه  کرد و گفت لگنت عالیه  دوسانت بازی اما بچه بالا هست و من از روز قبلش بهش گفتم موکوس پلاگ همراه با رگه های خیلی ریز و کم خون دفع کردم ممکنه زایمان نزدیک باشه که گفت اره ممکنه زایمانت نزدیک باشه شایدم برا معاینه ماما هست .

اخرای بارداری واقعا خیلی استرس ویبک.و داشتم ترس پاره شدن بخیه و یه عمر پشیمونی ترس سزارین و افسردگیای بعدش .ترس اینکه با اینهمه دردای بد لگنم  بازم ورزشارو انجام میدادم و تلاش کردم و اخرش اگه موفق نشم چی
اما همیشه سعی کردم احتمال سزارین تو ذهنم بیشتر باشه که بعدش اذیت نشم همیشه با خودم گفتم برای من احتمال سزارین بیشتر هست و نصیحتم به همه کسایی که ویبک و انتخاب میکنن اینه احتمال اینو بدید که کارتون به سزارین بکشه. تا بعدش افسرده نشید.
با همه اینا توکلم فقط به خدا بود میدونستم اگه تمام تلاشمم کنم بازم اگه اون نخواد نمیشه همیشه دعا کردم گفتم خدایا خیر و صلاح منو بچم تو زایمان طبیعی باشه و زایمان طبیعی راحت و سریعی داشته باشم.

2810