2777
2789
ببین مثلا من ۱۰ پریود میشم،۱۴ روز بعدش تخمک گذاریه علایمم،دارم. رفتم سونو یه روز قبل تخمک گذاری فولی ...

منم همینجوری بودم هر ماه علائم تخمک گذاری فولیکول خوب کیت تخمک گذاری مثبت ولی حامله نمیشدم تا دوسال همینجوری بود ولی ماهی که عروسی خواهرشوهرم بود و اصلا من اون ماه رو روش حساب نکرده بودم تازه میخواستم اونماه اقدام نکنم ولی گفتم فاصله نندازم بینش همینجوری اقدام کردم روز 15 و 16 که باردار شدم ولی تا روزی که جنسیت مشخص شد به هیچکس نگفتم حامله هستم😉😀

هفته ی 15 رفتم سونو گفتن پسره تا خود خونه اشک شوق میریختم دخترام انقد خوشحال بودن... شوهرم گفت من برم به همه خبر بدم 😂 

اصلا معلوم نشد که واسه چی تبلیغ می‌کنی 

فقط به زندگی همون خانم صادقی که شده الگوت یه چند دقیقه فکر کن ببین خرج این همه بچه رو از کجا میاره تازه هر ماهم میرن مسافرت خودشم خانه دار شوهرشم عطاری داره پس چرا بقیه نمیتونن برن؟ پس دروغای یه عده رو باور نکن

صبور باشید ، هر چیزی در زمان خودش اتفاق می افتد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا من موندم میگین ۵تا بچه داره تو رفاهن . این ۵تا بچه تو چه ماشینی میشینن میرن مهمونی حتی مسافرت بماند،تا سر کوچه هم تو رفاه نیستن . هرچیزی رو باور نکنین . اقوام ما از میلیاردر بالاتره ۳ تا بچه داره از قبل تولد برای هرکدوم پرستار داشته که حتی مسافرت و مهمونی میبره ، الان پشیمونه از ۳تا . میگه کاش مهاجرت میکردم بعد اونجا میاوردمشون . یعنی میلیاردشم لز اینجا امید نداره

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
اصلا معلوم نشد که واسه چی تبلیغ می‌کنی  فقط به زندگی همون خانم صادقی که شده الگوت یه چند دقیقه ...

من چیزی رو تبلیغ نکردم و نمیکنم شرایط زندگی ها متفاوته خودم دوست دارم بیارم شما مثلا فلان خواننده رو دوست داری من بیام دلیل بیارم چرا دوسش داری؟

من هم فقط صمیمیت این خانواده رو دوست دارم دلیلی هم نمی بینم توضیح بدم چرا دوستش دارم یا برای چی خوشم میاد از این سبک‌زندگی

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
من چیزی رو تبلیغ نکردم و نمیکنم شرایط زندگی ها متفاوته خودم دوست دارم بیارم شما مثلا فلان خواننده رو ...

عزیزم این سبک زندگی از دور قشنگه تو چهره بچه های بزرگش افسردگی و خجالت شدید موج میزنه و معلومه از شرایط موجود راضی نیستن اگر هم تو دایرکت با این خانوم هم کلام شده باشین متوجه میشین چقدر عصبی و بی اخلاقه 

از لحاظ مالی هم که دخل و خرج با هم نمی‌خونه معلومه از یه طریقی ساپورت میشن

صبور باشید ، هر چیزی در زمان خودش اتفاق می افتد
عزیزم این سبک زندگی از دور قشنگه تو چهره بچه های بزرگش افسردگی و خجالت شدید موج میزنه و معلومه از شر ...

بله از این لحاظ شما هم درست میگید

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️