2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لبنیات و... نمیخوردی کلا؟ بعد این کیت تخمک هزینه اش چقدره

نه لبنیات اصلا نخوردم آب یخ نمیخوردم کیت اونموقع خیلی ارزون بود من یه بسته ی 5تایی میگرفتم 6تومن الان فک کنم 25 یا 30 باشه ولی ارزششو داره.... من چند بارم سونو رفتم دیدم با کیتم هم خونی داره و ترشحات کشدارم داشتم 

چند تا بچه داری؟ 

لعنت به این تفکرات پوچ که فقط پسر آدم حساب میکنن،خانواده شوهرم همش میگن یه پسر بیاد آخه مگه دست منه،بخاطر این حرفا ۹ساله جلوگیری مردم چون ترسیدم باز دختر بشه. کاری کردن از هرچی دختره متنفر ررم،

متخصص گل و گیاه آپارتمانی☘️🌸🌱
نه لبنیات اصلا نخوردم آب یخ نمیخوردم کیت اونموقع خیلی ارزون بود من یه بسته ی 5تایی میگرفتم 6تومن الا ...

ببین مثلا من ۱۰ پریود میشم،۱۴ روز بعدش تخمک گذاریه علایمم،دارم. رفتم سونو یه روز قبل تخمک گذاری فولیکول ۲۴ داشتم ولی حامله نشدم

متخصص گل و گیاه آپارتمانی☘️🌸🌱

میدونی ما ایرانیها میگیم فرهنگ غنی داریم ولی تو هر چیزی نظر میدیم

چرا اون لخته

چرا اون چادریه

چرا کارش اینه

چرا قد شوهرش کوتاس

چرا سیاهه

چرا اینثد سفید و زشته

چرا یه دونه بچه داره

چرا پنج تا بچه داره

ادعا داریم

ارع یادمه.ول کن بابا.جدی نگیر

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

آیا هزینه بزرگ کردن و رفاه اون بچه هارو دیگران میدن یا پدر ومادر بچه ها؟ 

یا اینکه پدر و مادر باید از آرامش و وقتشون بزنن یا دیگران؟

واقعا به بقیه ربطی نداره زندگی خصوصی افراد هرچند که بزرگ کردن بچه حتی یکیش هم سخته 

تو این سایت از مشروب ودوسپسر و خیانت و .... بگی میگن سایت عمومیع چی میشه مگه و تازه عزیز هم میشی 

اما تا میای یه تاپیک از عقیده خودت مثل فرزندآوری بزنی میشه واویلا ؛ میشه هدفمند ؛ میشه .... 

آقا پول داره خاسته پنج تا آورده؛ هروقت از شماها پول خاست ندین!!! 

یکی دیگه زایمان می‌کنه دردشو اینجا می‌کشن!!!!!

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!

اگه امکاناتش باشه چرا که نه 

کی بچه زیاد دوست نداره

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
لعنت به این تفکرات پوچ که فقط پسر آدم حساب میکنن،خانواده شوهرم همش میگن یه پسر بیاد آخه مگه دست منه، ...

نه من عاشق دخترامم ولی تا دورهمی خونه ی مادرشوهرم جمع میشدیم همش بحث دختر پسری رو پیش میکشیدن مثلا میگفتن بنده خدا اکرم خانم(زن همسایه) بچه ی سومشم دختر شده😐یا میگفتن ماشالله فلانی بچه ی سومشم پسره 

من خودم اصلا اعصاب بچه زیاد ندارم 

ولی کسی بچه بخاد بیاره به خودش ربط داره لابد اعصابشون داره توانشو داره و دوست داره بیاره

مثلا خاهر برادر خودم بچه زیاد دوس دارن خب بمنچه که دخالت کنم

اینقدر دوقلوهای داداشم شیرینن خیلی خوبه بچه دارن 

جاری من بنده خدا چهارساله بچه میخاد بچه دار نمیشه اون که غصش بیشتره

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626
2810