2777
2789

اول همه به استاتر و بچه هاش بگین هزار ماشاالله ، اگر وضع مالی خوبی دارید و واقعا برای تربیت و محبت به بچه هاتون وقت میگذارید عالیه ولی خدایی اگر کسی اعصاب نداره و بچه رو بلد نیست تربیت کنه ، صد در صد مخالفم .

اصلا اینطور نیست‌.عزیزم عهد دقیانوس که نیست‌. همه میدونن جلوگیری یعنی چی. این یه انتخابه.که به هیچ ...

اون واسه قدیما بود بچه مظلوم و سر به راه الان با وجود این همه رسانه بچه کنترلش سخته. بعدشم اینجوری زن فقط مشغول زاییدن و بزرگ کردنه پس کی زندگی کنه

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم🤗

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا ۷ تا بچه حسودی داره ؟

به بچه حسودی ن 

به اینکه پربازدید شد😅😅

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
این جا هر وقت از عقایدت بگی بعضیا فکر می کنن هدفمنده و داری ترویجش می کنی،،انگار سست عنصرن و از خودش ...

دقیقا ترکید تاپیکم🥲

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
به بچه حسودی ن  به اینکه پربازدید شد😅😅

ترکید

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
من دوتا بجه دارم ی دختر نازیه پسر گل...آنقدر پسرم گیر داد داداش میخوام ما هم دل زدیم ب دریا آوردیم ش ...

انءشاالله همیشه سالم و سلامت باشن😍❤️ 

من فقط میدونم اونی که امنیت مالی و روانی نمیتونه فراهم کنه جنایته اگر‌بچه بیاره 

طرف تاپیک‌زده پنجمی رو بیارم یا نه بعد میری تو تاپیک‌هاش میبینه بخاطر یه مسیله کوچک پسر بچه ۱۵ ساله اش رو تو جمع کتک زده بوده خوب این آدم اصلا صلاحیت مادر شدن نداره چه برسه پنجمی 

حتی اگه دعوت به بچه هم کرده باشی مگه کار بدی کردی؟؟

آخه من فقط واسه زندگی شخصیم نظر خواستم و هی گفتن این تاپیک هدفمنده😐

من فقط میدونم اونی که امنیت مالی و روانی نمیتونه فراهم کنه جنایته اگر‌بچه بیاره  طرف تاپیک‌زده ...

دقیقاااا🤦‍♀

موافقم واقعا هرکس حوصله داره بچه دوست داره شرایط مالی روانی و جسمی مناسبی داره خیلی هم عالی که بتونه بچه بیاره و عالی تربیت شون کنه❤️

دقیقاااا🤦‍♀ موافقم واقعا هرکس حوصله داره بچه دوست داره شرایط مالی روانی و جسمی مناسبی داره خیلی هم ...

اینجا زیاد میبینم طرف مستاجره ۳ تا بچه داره تو نون شب بچه هاش مونده میاد صاحبخونه ها رو نفرین میکنه که چرا به ۵ نفر خونه اجاره نمیدن . خوب بزرگوار قبل بچه دار شدن یه فکری واسه هزینه هات میکردی 

ترکید

نمیدونم چرا  انقد الکی حسودی میکنن و گزارش میزنن🥲

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
@zara___64     اون تاپیک ترکید میشه بگی چیکار کردی بچت،پسر شد

من کیت تخمک گذاری از داروخونه گرفتم از روز یازدهم گذاشتم تا چند روز خط پایینی کمرنگ بود تا رسید به روز 15 هر دو خط پررررررنگ شد و من همون شب و فرداش اقدام کردم.... رژیمم گرفتم هر روز موز و خرما میخوردم صبح ناشتا چند تا دونه فلفل سیاه قورت میدادم انجیر و فلفل تند زیاد میخوردم چای نباتم میخوردم شوهرمم حسابی تقویت کردم قرص ویتامین ای میخورد دنبلال گوسفند کباب کرد خورد از روز اول پریودی من تا روز 15 نزدیکی اصلا نداشتیم تا اسپرمش زیاد بشه نیم ساعت قبل از اقدام شوهرم یه لیوان قهوه خورد چون قهوه حرکت اسپرم پسرو زیاد میکنه.... منم قبل از شوهرم ارضا شدم البته خودمو با جوش شیرینم شستم (دوش واژینال از داروخونه گرفتم بعد توش آب و جوش شیرین ریختم و قبل از نزدیکی تو حموم جوش شیرین رو داخل واژن تزریق کردم) 

دیگه توکل بخدا هم کردم اینم بگم اسپرم شوهرم ضعیف بود و دکترا میگفتن احتمال داره اینم دختر بشه ولی بزرگترین ریسک زندگیمو کردم و واقعا ارزششو داشت و بابتش خداروشکر میکنم چون زبون خیلیا کوتاه شد🥺

من کیت تخمک گذاری از داروخونه گرفتم از روز یازدهم گذاشتم تا چند روز خط پایینی کمرنگ بود تا رسید به ر ...

عزیزم،خدا حفظ کنه پسرتو. اسپری شوهر منم ضعیفه حدود یکساله اقدامم، حامله نشدم. دکترم نمیاد می‌ترسه بگن مشکل داره

متخصص گل و گیاه آپارتمانی☘️🌸🌱
من کیت تخمک گذاری از داروخونه گرفتم از روز یازدهم گذاشتم تا چند روز خط پایینی کمرنگ بود تا رسید به ر ...

لبنیات و... نمیخوردی کلا؟ بعد این کیت تخمک هزینه اش چقدره

متخصص گل و گیاه آپارتمانی☘️🌸🌱
عزیزم،خدا حفظ کنه پسرتو. اسپری شوهر منم ضعیفه حدود یکساله اقدامم، حامله نشدم. دکترم نمیاد می‌ترسه بگ ...

شوهر منم دکتر نمیومد منم دوتا دخترامو با یع بار اقدام حامله شدم ولی پسرمو دوسال طول کشید فک کنم به خاطر استرس بود آخه من خیلی میترسیدم سومی هم دختر بشه ولی دقیقا ماهی که عروسیه خواهرشوهرم بود حامله شدم چون سرگرم عروسی و خرید بودیم استرس حاملگی نداشتم😀

2810