2777
2789

آخه عزیزم چرا زشت باشه 

انسان تشکیل خانواده میده . ازدواج میکنه 

ک صاحب بچه بشه و حس مادری تجربه کنه 

با عشق بچشون بزرگ کنه 

۱ یا ۵ تاش چ فرقی داره 

بالاخره بچشونه 

تو این دنیا ادما بچه بیاری حرف درمیارن 

ازدواج نکنی حرف درمیارن 

زود ازدواج کنی حرف درمیارن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه زیاد خیلی جذابه 

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

من دوست دارم تا ۴۰ سالگی ۵ تا بچه داشته باشم

میشه برام دعا کنید؟❤️

متخصص گزارش تاپیکای سقط و دعانویسی😎 مزدور عزیز! جوونای ما عاشق مبارزه با تو و اربابت هستن. بترس از ما...😏إنِّی أنا ابن اُم بالحرب شجعتنی🫡
حسودی به چی؟ کسی نمیتونه حالمه بشه؟! 😳

حسودی به اینکه تاپیکش پربازدید  شد 😅😅😅

کلا با تاپیکای پربازدید مخالفن😐

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

تو میخوای یکاری کنی ما حامله شیم...تو داری مارو گول میزنی⚔️ ......الان با این تاپیکی که زدی من مجبورم سومی و چهارمی هم بیارم....من نمیخواستم تو مجبورم کردی😭

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

خدا حفظت کنه استاتر 

ان شاالله تندرستی و سلامتی در کنار همسرتون عنایت کنه،ان شاالله بهتون رزق فراوون و وفور نعمت بده و شاهد موفقیتهای بچه های گلت باشی بانوی سرزمینم🌺🌺🌺

❌لایک❌

@نی_نی_یار_شب    نی نی یار عزیز ببخشید 

من نمیتونم این تاپیکم رو قفل کنم 

میشه قفل کنید لطفا❤️؟

صفحه ی تاپیک هام برام بالا نمیاد

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
2810