2777
2789
اولاش سخته

کجا میشه یاد گرفت؟

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید بری اونجا خودشون بهت یاد میدن کاری نداره ی برنامه هم هست اکثرا ازون استفاده میکنن اسمش یادم رفت ...

سپیدز ؟

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
عزیزم چیزی ندارم که فقط باید کار با کارتخوان بلد باشی ، سیستم هم مشتری ک اومد مثلا میگه پیتزا خانواد ...

میگن یه برنامه داره و باید مسلط بود باعث میشه فکر کنم سخته فکر کنم اسمش سپید بود؟

میگن یه برنامه داره و باید مسلط بود باعث میشه فکر کنم سخته فکر کنم اسمش سپید بود؟

من دوتا جا کارکردم و هردو برنامه زعفران بودن و خیلی آسون بود فقط باید اعتماد بنفس داشته باشی و موفق میشی و وارد

من دوتا جا کارکردم و هردو برنامه زعفران بودن و خیلی آسون بود فقط باید اعتماد بنفس داشته باشی و موفق ...

امکان داره سرعتمون پایین باشه مشتری زیاد بیاد ؟درصد و تخفیف رو هم حساب میکنه؟

امکان داره سرعتمون پایین باشه مشتری زیاد بیاد ؟درصد و تخفیف رو هم حساب میکنه؟

اره همچین رو خود سیستم قیمتش میزنه تو فقط باید کارت بکشی،  اره مشتری هم یهو همه باهم میان ولی اشکالی ندارد نمیخاد ب خودت استرس بدی منم هفته اول همیجوربودم و بعدش راه افتادم

2810