2777
2789
عنوان

کار زشت زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 381 پست

میگم حسود نیس حسودی کرده باشه 

برام این رفتار خیلی عجیبه 

وخواستگاریه زنه هم خیلی برام نرمال بوده بنده خدا مگه باید چکار میکردن اون لحظه 

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم
چرا انقد داری الکی بحث میکنی درست میگه خاستگاری اداب رسوم داره ربطب به کاخ و فلان نداره بی حرمتی به ...

مادر و پدر پسر تو مغازه نبودن باید زنگ میزد بهشون اورژانسی خودشونو برسونن😂😂 با بالگرد اعزام شن مغازه جهت امر خیر🤣🤣🤣🤣🤣

بکشونه گوشه مغازه؟ مگه میخواد مواد مخ.در بخره😂😂😂😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کجا خواستگاری کردن ازت که شان و درجه و مقامت به خطر نیفتاده؟تو مغازه دیده خوشش اومده کجا باید خواستگ ...

دقیقا باید چکارمیکرده 

ریپلایت کردم چون متوجه بشی که چرا درک نمیکنی سخیفانه‌ست!درک نمیکنی چرا زشت و سخیف بوده چون حتی متوجه ...

خانم از من به شما یه نصیحت خواهرانه با این کاربر بحث نکن کلا ایشون براشون همه چیز عادیه با هیچ‌ مسىله ای مشکل نداره نه با تاپیک که مضمون جنسی داره و بد آموزی داره نه حضور یه مرد در سایت زنانه و درخواست دوستی دادنش به خانم ها و الانم که میبینید دیگه لطفا سر خودتو به درد نیار اینجور آدم ها تاصبحم حرف بزنی قانع نمیشن چون تو زندگی کسی براشون قاعده تعیین نکرده

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

مادر و پدر پسر تو مغازه نبودن باید زنگ میزد بهشون اورژانسی خودشونو برسونن😂😂 با بالگرد اعزام شن مغا ...

واقعا فاز بعضی هارو درک نمیکنم

چرا انقد داری الکی بحث میکنی درست میگه خاستگاری اداب رسوم داره ربطب به کاخ و فلان نداره بی حرمتی به ...

خب مامانمو کشید کنار شماره خونه رو بگیره دیگه واقعد چی فکر کردین   فکر کردین از مغازه میخان ببرنمون محضر خدایا

زن دادشت  حسادت کرده. وگرنه هیچ دلسوزی از طرف زندانش وجود نداره مطمئن باش....خواستگاری اون فروشنده هم هیچ ایرادی نداشته .باید شرایط پسرو متوجه میشدی بعدش جواب رد میدادی نه اینکه نشنیده جواب رد بدی 

من کار زشتی ندیدم از این خاستکاراهم زیاد داشتم طرف خاستگاری کرده گفتیم نه دیگه تذکر دعوا چیه نمیفهمم

الان داشتی میگفتی زن داداشم دخالت کرده بعد میگم به مادر یا  داداشت بگو بهش تذکر بدن میگی تذکر چیه ؟

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

کاملا مشخصه حسادتهچون اصلا زنداداش کاره ای نیست بخصوص وقتی مادر حضور داره

اره واقعا من خوندم متوجه شدم 

خانمه خیلی کار نرمالی کرده بنظرم وقطعا میتونی برخورد خیلی بدتری داشته باشه زنه

2810