2777
2789
اولاش سخته

کجا میشه یاد گرفت؟

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
باید بری اونجا خودشون بهت یاد میدن کاری نداره ی برنامه هم هست اکثرا ازون استفاده میکنن اسمش یادم رفت ...

سپیدز ؟

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
عزیزم چیزی ندارم که فقط باید کار با کارتخوان بلد باشی ، سیستم هم مشتری ک اومد مثلا میگه پیتزا خانواد ...

میگن یه برنامه داره و باید مسلط بود باعث میشه فکر کنم سخته فکر کنم اسمش سپید بود؟

میگن یه برنامه داره و باید مسلط بود باعث میشه فکر کنم سخته فکر کنم اسمش سپید بود؟

من دوتا جا کارکردم و هردو برنامه زعفران بودن و خیلی آسون بود فقط باید اعتماد بنفس داشته باشی و موفق میشی و وارد

من دوتا جا کارکردم و هردو برنامه زعفران بودن و خیلی آسون بود فقط باید اعتماد بنفس داشته باشی و موفق ...

امکان داره سرعتمون پایین باشه مشتری زیاد بیاد ؟درصد و تخفیف رو هم حساب میکنه؟

امکان داره سرعتمون پایین باشه مشتری زیاد بیاد ؟درصد و تخفیف رو هم حساب میکنه؟

اره همچین رو خود سیستم قیمتش میزنه تو فقط باید کارت بکشی،  اره مشتری هم یهو همه باهم میان ولی اشکالی ندارد نمیخاد ب خودت استرس بدی منم هفته اول همیجوربودم و بعدش راه افتادم

2810