2777
2789
عنوان

من از خدا بدهکارم

92 بازدید | 14 پست

من از خدا ی شوهر خوب ی خانواده شوهر خوب  ی شغل خوب ی بچگی خوب و تا حدی مرفه و بی دغدغه یک زندگی آرام و بی دغدغه و... بدهکارم منی که انقد تلاش کردم  و تودرس ها همیشه اول بودم و تو چ شرایط سخت و بی پولی درسم رو خوندم الان این سهمم نبود ...همیشه محتاج مردی باشم ک درامدشو ک خوبم هست اما  تمام و کمال ب خانوادش میده و  برای من حاضر نیست حتی ی لباس  یا مانتو در سال بخره و هر جور و هر بدی ک می‌تونه با خانوادش در حقم می‌کنن..و هر تهمتی ک سزاوار خودشونه ب من میزنند ...من حلال نمیکنم این  آدمهای سمی ک ب عنوان همسر و خانوادش در مسیر زندگیم قرار داد اگه خدایی هست تاوان دل شکستمو میده شکی ندارم ... ولی اگه خار شدن این آدمهای سم رو نبینم ب وحدانیت و عدالتش شک میکنم...

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قاطی کردم .خدا الهی انقد عذابشون بده که تو همین جا قبل مرگم عذابشونو ببینم 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
اینجوری ک شما گفتی خدا به شما بدهکاره نه شما به اون

دقیقا میخواستم عنوانم همین باشه انقددد بچم بد قلق و اذیت کنه نفهمیدم چی نوشتم 

درس خوندی و تلاش کردی؟ کجا؟ چی خوندی؟ شغلت چیه؟ توی انتخاب همسررت خودت دقت کردی؟

آره عزیزم بهترین دانشگاه های ایران و بد ترین رشته ...کاش میمردم و دانشگاه نمی‌رفتم اونجا آشنا شدیم 

دقیقا میخواستم عنوانم همین باشه انقددد بچم بد قلق و اذیت کنه نفهمیدم چی نوشتم

میدونم عزیزم منم نخواستم ک غلط بگیرم 

حق دارین ک ناراحت باشین ولی اینکه نفرین کنین بنظرم کار چندان جالبی نیست باز خودتون بهتر میدونین 

امیدوارم حل شه مشکلتون

آره عزیزم بهترین دانشگاه های ایران و بد ترین رشته ...کاش میمردم و دانشگاه نمی‌رفتم اونجا آشنا شدیم

پس قبول داری انتخابای اشتباهی توی زندگیت داشتی؟ 

و چرا از خدا گله میکنی و انقد خشمگینانه خطابش میکنی؟ 

میدونم عزیزم منم نخواستم ک غلط بگیرم حق دارین ک ناراحت باشین ولی اینکه نفرین کنین بنظرم کار چندان جا ...

وقتی اونا ب ناحق تهمت و نفرین میکنند ..

انشاا هیچچچچ وقت همچین آدمایی رو از نزدیک نبینی. .همیشه میگم مگه خدا مهربونه نیست چطور میتونه آدمایی با این کثیفی و پستی خلق کنه ... باورم نمیشد آداما انقد میتونن بد ذات باشند 

پس قبول داری انتخابای اشتباهی توی زندگیت داشتی؟ و چرا از خدا گله میکنی و انقد خشمگینانه خطابش میکنی؟

چرا که خدا سر راهم قرار داد قسمت و تقدیر دست خداست شک ندارم 

وقتی اونا ب ناحق تهمت و نفرین میکنند ..انشاا هیچچچچ وقت همچین آدمایی رو از نزدیک نبینی. .همیشه میگم ...

مطمئن باشین اوناهم حتما حتما ی روزی تقاص پس میدن هم این دنیا هم اون دنیا 

ما آدما ک کسی رو جز اون نداریم 

وقتی باورم داشت بهش کم رنگ میشد یهو با اعماق وجودم باورش کردم حسش کردم گرچه شاید ی چیزایی بدترم شده باشه ولی من بازم عاشقشم 

امیدوارم هیچ بنده ای هیچ وقت از خدای خودش نا امید نشه 

انشالا اون کساییم ک شمارو اذیت کردن به سزاری کارشون برسن و شماهم دلتون از آرمش سرازیر شه

مطمئن باشین اوناهم حتما حتما ی روزی تقاص پس میدن هم این دنیا هم اون دنیا ما آدما ک کسی رو جز اون ندا ...

ممنون عزیزم از دعای خوبت .همچنین برای شما 

2810