2777
2789

چیکار کنم تنهایی  زورم میاد برم باشگاه 

کلی وزن کم کرده بودم الان وزنم ده کیلو زیاد شده لباسام اندازم نمیشه😟روحیمم افتضاح بایدحتما برم باشگاه 

از وقتی بچه دارشدم فقط چپیدم خونه پسرمم خیلی وابستس بایدبذارمش مهد برم باشگاه

شدم یه مادر افسرده وداغون کنج خونه 😢🥺

چیکار کنم ؟ فحشم بدین تکون بخورم برم باشگاه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این رو بدون که با چند ساعت دور شدن از پسرت اتفاق خاصی نمیفته  اما اون یک مامان شاد و سر زنده د ...

اره عزیزم حرفت درسته قبول دارم👍

میدونی چیه من قبلش فعالتربودم بعد زایمان تواین پنج سال انقدر توخونه موندم واز محیط اجتماعی جامعه دور شدم که اعتمادبنفسم پایین اومده از باشگاه رفتن اونم تنهایی انگار میترسم همش میگم کاش یکی باهام بود 😔

عین منی با تفاوت ده کیلو بیشتر از خودت و البته سن کم 😐 فقط ۲۳ سالمه ۴۰ ساله میزنم دخترامم ول کن نیس ...

بچه هاتون چن سالشونه؟ بذارین مهد

پسرمن وابسته اس اوایل مهدبراش سخته ولی باید عادت کنه چون من واقعا حالم خوب نیس نمیتونم مادرخوبی براش باشم اعتماد بنفسمو‌از دست دادم 😟☹️

بچه هاتون چن سالشونه؟ بذارین مهد پسرمن وابسته اس اوایل مهدبراش سخته ولی باید عادت کنه چون من واقعا ...

دختر بزرگم می‌ره امسال اول کوچیکه بره مهد من باید واستم براشون ناهار درست کنم تا بیان که وقت میشه برم باشگاه 🥺

دخترمو که میبیینن میگن خواهرته؟ هیچی دیگه ذوق مرگ میشم😂😅
بچه هاتون چن سالشونه؟ بذارین مهد پسرمن وابسته اس اوایل مهدبراش سخته ولی باید عادت کنه چون من واقعا ...

منم اعتماد به نفس خودمو به کل از دست دادم یکی اینکه چون زود بالغ شدم قدم بلند نشد به اون صورت سبزه هم هستم تازه دارم چاقم میشم😐

شبش شام اماده کن دیگه صبح راحت به کارت برسی 

نمیدونم واقعا شاید ارادشو ندارم ولی خیلی دوست دارم برم باشگاه کاش میدونستم با بچه هام برم

منم اعتماد به نفس خودمو به کل از دست دادم یکی اینکه چون زود بالغ شدم قدم بلند نشد به اون صورت سبزه ه ...

باورزش شاید یکم قدت بلند شه پس حتما شروع کن

چن سالگی ازدواج کردی؟ حالا درسته سختی زیاد کشیدی ولی خیلی خوبه فاصله سنیت با بچه هات کم ☺️ 

باورزش شاید یکم قدت بلند شه پس حتما شروع کن چن سالگی ازدواج کردی؟ حالا درسته سختی زیاد کشیدی ولی خی ...

من کلا از دختر بزرگم ۱۶ سال بزرگترم از کوچیکه ۱۹ سال

باورزش شاید یکم قدت بلند شه پس حتما شروع کن چن سالگی ازدواج کردی؟ حالا درسته سختی زیاد کشیدی ولی خی ...

میگن صفحات رشد قد بسته میشه تو این سن ولی کاش واقعا بتونم بلند شم 

اره عزیزم حرفت درسته قبول دارم👍 میدونی چیه من قبلش فعالتربودم بعد زایمان تواین پنج سال انقدر توخون ...

سخته اما روی خودت کار کن حتما میتونی 💪

و چند سال کرونا بود و کرونا روی فردی شدن زندگی هامون متاسفانه تاثیر داشته 

2810