2777
2789
عنوان

من یه چند روزی میشه نمازم نخوندم

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 51 پست
شما که نمازخون هستین: خوش اومدین به آغوش رحمت، مغفرت و اجابت خدا! برای مداومت در انجام نمازها، همت ک ...

شما روشندل هستید نه نابینا

دعا گوی ما باشید

تو مرا جان وجهانی
شما روشندل هستید نه نابینا دعا گوی ما باشید

ممنونم از محبتتون. ولی خیلی آرزو دارم بینا باشم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما که نمازخون هستین: خوش اومدین به آغوش رحمت، مغفرت و اجابت خدا! برای مداومت در انجام نمازها، همت ک ...

سپاس

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
ممنونم از محبتتون. ولی خیلی آرزو دارم بینا باشم.

انشالله.خواهرم گفت در طرح ولایت ک شریک کرده بودیم.ی حاج اقا ی مشهدی گفت تو صحن سقا خونه با چشمای خودم دیدم که ی کور مادر زاد ک حتی حدقه چشم نداشت شفا گرفت و داخل صورتش چشم رویید و بینا شد

انشاالله شما هم شفا میگیری

تو مرا جان وجهانی
سه تا حدیث یادم بندازین فردا براتون بفرستم درباره آثار و برکات شُکر خدا.

ممنونم عزیزم لطف میکنی

به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم. ممکنه تو تاپیک بغلی باهام دعوات بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌:))) 
ممنونم عزیزم لطف میکنی

ای وای دیروز سایت نبودم یادم رفت بفرستم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
انشالله.خواهرم گفت در طرح ولایت ک شریک کرده بودیم.ی حاج اقا ی مشهدی گفت تو صحن سقا خونه با چشمای خود ...

الهی آمین. واقعا دلم میخواد بینا بشم و از خدا و اهل بیت خیلی نشونه گرفتم.