2777
2789
کلینیک کودکان بود دکترشم متخصص بود

من تجربه ندارم عزیزم، ولی این استرس برای شما سم‌ هست...خودت رو کنترل کن ایشالا که چیزی نیست، اگر هم بر فرض محال باشه درمان میشه...متخصص کارشو بلده نگران نباش

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا میزارید پوست بچه کلفت بشه من ۷ روزگی ختنه کردم 

دو ماهگی میخواستم ببرم شوهرم نذاشت.  ااالانم که سن مناسبی نیس.  تازه پسرم ختنه شده به دنیا اومده و دکتر خوبی که مورد اینجوری ختنه کنه پیدا نکردم. 😭

گاهی وقتا باید نقطه بذاری.  باز شروع کنی‌... باز بخندی...   باز بجنگی...🙃
خانوما این بنده خدا حاملست  واسع پسرش قلبش تیکه تیکست  یعنی این کامنت ها درسته ؟؟؟؟  ...

کسی واقعا حرف حرف بدی بهشون نزد همه گفتن ببرش دکتر و این زمان خیلی دیر هست واس ختنه کردن چون ایشون همش داره ناله نفرین میکنه چرا بردمش ختنه

حامله س یکم آروم تر  منم تپش قلب گرفتم با خوندن کامنتت  چه خبره .

چیز بدی نگفتم ک تپش قلب بگیرین میدونین بچه چه زجری کشیده بچه شش یاله خیلی پوستش محکم خیلی درد داره

خدای مهربونم شکرت🌈🌱❤
چیز بدی نگفتم ک تپش قلب بگیرین میدونین بچه چه زجری کشیده بچه شش یاله خیلی پوستش محکم خیلی درد داره

خوب دیگه شد مگه میشه زمان رو برگردوند به عقب من خودم دوقلو داشتم دوماهی انجام دادم ولی دیگه این بچه شده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

واقعا. انتظار دارن چی گفته بشه؟بگیم افرین که تا الان صبر کردین؟الانم به جای دکتر اومدین نشون ما میدین؟

کسی واقعا حرف حرف بدی بهشون نزد همه گفتن ببرش دکتر و این زمان خیلی دیر هست واس ختنه کردن چون ایشون ه ...

دیر بردی 

واقعا برات متاسفم 

اشتباه بریده 

بد بریده 

ناقص بریده

رو درسش تاثیر میزاره 

رو اعصابش تاثیر میزاره 

و .... 

اینا جمله های خوبیه ؟ 

در تاریخ ۹۹/۱۰/۱ 

هه 

بیشتر بگو 

بازم بگو 

میخوای تشریح کنی 

اگه کمه بازم بگو 

نزاری چیزی بمونه توودلت 

خانوما این بنده خدا حاملست  واسع پسرش قلبش تیکه تیکست  یعنی این کامنت ها درسته ؟؟؟؟  ...

موافقم...برای اتفاقی که افتاده دیگه نصیحت و سرزنش و به رخ کشیدن مثلا کار درست‌تر چی رو قراره درست کنه؟! فقط اضطراب و استرس بیشتری به استارتر وارد میکنه...تو سن های خیلی بزرگتر هم ختنه انجام میدن و مشکلی هم پیش نمیاد همون طور که تو نوزادی مشکلی پیش نمیاد پس دلیل نمیشه به خاطر سنش باشه... 

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.

نه والا نمیشناسیم خدا رو .

چون گفتیم کاش زودتر ختنه میکردی و به شنیده های تو سایت اکتفا نکن و  ببر متخصص ببینه بچه رو 

کافر مطلق هستیم...

عزیزدلم همونطور که والدین رو گردن بچه هاشون حقی دارن 

بچه هام حق دارن به گردن پدر و مادر.... 

ختنه یه عمل ساده است که تو نوزادی انجام بشه دو روزه خوب میشه اما سهل انگاری والدین باعث میشه به تعویق بیوفته و مثل یه تروما به بچه آسیب بزنه و روح و‌روانشون رو درگیر کنه

الان ایشون اومدن تو سایت حرفشون رو مطرح کردن و ما صرف اینکه ایشون حامله است و من واقعا درکش میکنم و به نگرانیهاش احترام میذارم نمیشه که نظر ندیم. 

همه ما مادریم و اگر نظر میدیم صرف دلسوزیه نه کوبیدن احساسات یه مادر نگران

2810