2777
2789
حتما ببر مرکزی که ختنه کردی حتی اگر مشکلی هم از نظر سلامت براش پیش نیاد بنده خدا از نظر زیبایی به مش ...

منم پسرم ۴۰ روزه ختنه کردم بیضش اب داشت دکتر گفت زودتر نمیشه خیلی هم زود خوب شد و برا پسرم بخیه زدن 

کاش نمیکردم بچم حلاک شد ای خدااااا براش دعا کنید تورو خدا😭😭😭

یعنی چی کاش نمیگردم؟؟؟خب اولا باید زودتر اقدام میکردی اونطوری معمولا خیلی راحت هست دوما یه جای خوب باید ببری مثلا بیمارستان هرجایی که نمی‌برند بچه را واس اینکار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما ببر مرکزی که ختنه کردی حتی اگر مشکلی هم از نظر سلامت براش پیش نیاد بنده خدا از نظر زیبایی به مش ...

چرا انقدر دير اينكارو ميكنن؟

من پلنگ نيستم يه جوجه كوچولووووام🐣🫦🫶🏻

منم پسرمو سنتی ختنه کردم

هم شماره خانومشو داد هم شماره خودشو گفت اگه روت نمیشد سوالی بپرسی از من از خانومم بپرس 

یعنی هروز زنگ میزدم 

بنده خدا خانومش میگفت میفهمم نگرانی 

منم باردار بودم و پسرم ۳ سالش بود که ختنه شد 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿
کاش نمیکردم بچم حلاک شد ای خدااااا براش دعا کنید تورو خدا😭😭😭

کاش زودتر ختنه میکردی عزیز ۶دیر دیگه من سه ماهه بود کردم انشا... این یکی ب دنیا اومد پسر بود زود ختنه کن عزیز

ببیر یه دکتر دیگه سزیع نشون بده..  منم پسرم 4 سالشه هنوز ختنه نشده

چرا میزارید پوست بچه کلفت بشه من ۷ روزگی ختنه کردم 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
2810