سلام دوستا من تصمیم گرفتم 24 روز باقی مونده روزی 20 ساعلت درس بخونم ی سری مباحث خاصی رو مطالعه کنم و 40 تا ازمون جمع بندی بزنم / استعدادم اوکیه در خودم میبینم ک موفق شم توو تایم کم و اینکه هدفم اینه دکتر شم توی شهر تهران حالا هر دانشگاهیش/میخاد شبانه باشه ازاد باشه یا هرچی فقط دکتر شم توو تهران گفتم اینجا اطلاع بدم قبولیمم میام اعلام میکنم/راسستی شما از این نمونه قبولیای لحظه اخری تا حالا دیدین ک بشه یا چییی
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خب میگم بعدا قبول نشد نا امید نشه. الکی نباید امید داد . بهترین کاری که میتونه بکنه اینه که واسه سال ...
این 20 روز خیلی میتونه رتبشو تغییر بده
طرف بیاد با رتبه 6000 پشت بمونه بهتره یا یه رتبه نجومی ؟شاید با این خوندن رتبش بهتر شد و انگیزه گرفت برای سال بعد.کلن اصن حتی صفر هم باشه امید به قبولی انرژی منفی ندیم بهتره
زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه... #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......