2777
2789
عنوان

قبولی کنکور تجربی 402 لحظه اخری

| مشاهده متن کامل بحث + 4826 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب میگم بعدا قبول نشد نا امید نشه. الکی نباید امید داد . بهترین کاری که میتونه بکنه اینه که واسه سال ...

این 20 روز خیلی میتونه رتبشو تغییر بده 

طرف بیاد با رتبه 6000 پشت بمونه بهتره یا یه رتبه نجومی ؟شاید با این خوندن رتبش بهتر شد و انگیزه گرفت برای سال بعد.کلن اصن حتی صفر هم باشه امید به قبولی انرژی منفی ندیم بهتره

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  
این 20 روز خیلی میتونه رتبشو تغییر بده  طرف بیاد با رتبه 6000 پشت بمونه بهتره یا یه رتبه نجومی ...

من دوتا از دوستام 2 ماه خوندن تازه ان موقع عمومیا هم بود با این حال دندون و دارو ازاد تهران اوردن

منم شرایطم مثل تو هست اگه بخونیم میشه بنظرت ؟؟؟؟ 

من دوتا از دوستام 2 ماه خوندن تازه ان موقع عمومیا هم بود با این حال دندون و دارو ازاد تهران اوردن تازه ما ک عمومی نداریم فکرشو بکن

این 20 روز خیلی میتونه رتبشو تغییر بده  طرف بیاد با رتبه 6000 پشت بمونه بهتره یا یه رتبه نجومی ...

اوک شما از من که کارم اینه بهتر بلدی

عاشق آقای معلم♡⛔لایک نکن⛔رتبه برتر تجربی ام سوال کنکوری داری بپرس ❤
من دوتا از دوستام 2 ماه خوندن تازه ان موقع عمومیا هم بود با این حال دندون و دارو ازاد تهران اوردن تا ...

وایییییییییییییییییییییییی خدا کنهههههههههههه 

خدا خودش رحم کنه روزی هزار بار میگم ای کاش زمان برمیگشت عقب دارم دیونه میشم 

ای کاش راه نجات باشه و با خونذن چند روزه بشه کاری کرد 

سلااام افرین به پشتکارت من یه تامیک زدم قراره ساعت ۱۱ اونجا گزارش بدیم جدیم میخوایم بخونیم میخوای تو ...

مرسی از شما ولی عزیزم من کلا گوشیمو کنار گزاشتم واسه کنکور حواسم پرت میشه سایتم فقط امشب اومدم بازم مرسی ایشالا موفقیتتو.نو ببینیم