2777
2789
عنوان

مشاوره حقوقی رایگان

142 بازدید | 10 پست

با سلام و احترام

دوستان عزیزی که درگیری حقوقی دارند و نیاز به وکیل یا مشاوره حقوقی دارند میتونند برای بنده پیام بگذارند .

سوالات تون رو رایگان پاسخ میدم ‌.

⚖️⚖️⚖️

سلام وقتتون بخیر 

امروز اولین جلسه مهریه م بود ولی شوهرم نیومد 

گفتن سه روز دیگه رای صادر میشه 

۴۰۰ سکه اجرا گذاشتم 

شوهرم ماهی دوازده تومن درآمد داره 

چجوری ممکنه قسط بندی بشه؟ 

آیا هنوز حکم جلب میدن برا مهریه ؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
سلام وقتتون بخیر  امروز اولین جلسه مهریه م بود ولی شوهرم نیومد  گفتن سه روز دیگه رای صاد ...

گلم یه مبلغی از حقوقشون مشخص میشه که ماهانه پرداخت کنند و یا اینکه مثلا سالی یک سکه .

بدین شکل هست قسط بندی .

برای گرفتن حکم جلب باید فقط ۱۱۰ تا سکه رو اجرا گذاشت .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گلم یه مبلغی از حقوقشون مشخص میشه که ماهانه پرداخت کنند و یا اینکه مثلا سالی یک سکه . بدین شکل هست ...

واقعا ؟؟ 

من فکر میکردم خب ۴۰۰ تا رو اجرا گذاشتم ، تا ۱۱۰ تا رو حکم جلب رو میدن 🤔

نمی‌دونستم حتما دقیقا باید اون تعداد رو اجرا گذاشت 

بوی نم بارون 😍🌧️☔

سلام عزیزم میشه راهنمایی کنین من سه سال عقد بودم و چهار ماه هم زندگی مشترک داشتیم ولی باکره موندم و اصلا رابطه نداشتیم الان میخوام طلاق بگیرم شش ماهه خونه پدرمم و‌تمکین هم نفرستاده و به دلیل عسر و حرجهایی که دارم یکیش نداشتن رابطه شوهرم با من و یکیش تمکین نفرستادنش به نظرتون چقدر طول میکشه قاضی رای طلاق صادر کنن؟