2777
2789
عنوان

افتخار دیگری برای یک زن ایرانی🕊

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 20 پست
باعث افتخاره اما واقعیت اینکه افتخارش برای ایران نیست برای اون مجموعه ای هست که امکانات پرورش این اس ...

موافقم باهاتون افتخارش برای ناسا و  آمریکا هست

اما خب همونطوری که دوستان گفتن وقتی خانمای ایرانی این همه محدودیت دارن اینکه بخوایم بگیم تا الان دو تا خانم ایرانی به فضا رفتن چیز بزرگی هست.

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
دقیقا  واقعا باعث افتخاره که دومین زن ایرانی میشن که به فضا میرن در صورتی که تو ایران این همه م ...

وقتی تو صدا سیمای خودمون حتی حرفی زده نمیشه ازین نخبگان

وقتی هیج کدوم از مسئولین کشورمون پا نمیشه بیاد از اینها تقدیر کنه 

دیگه چه انتظاری هست

حیف این نخبگان عزیزمون که همینجور از کشور مهاجرت میکنن صد حیف

✯نامه‌ای به خودم:الان دیگه فقط تورو دارم مراقبم باش:)    ️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی تو صدا سیمای خودمون حتی حرفی زده نمیشه ازین نخبگان وقتی هیج کدوم از مسئولین کشورمون پا نمیشه ب ...

موافقم باهاتون

ای کاش روزی برسه که بتونیم این افراد رو حفظ کنیم

واقعا حیف ایرانی ها

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
موافقم باهاتون افتخارش برای ناسا و  آمریکا هست اما خب همونطوری که دوستان گفتن وقتی خانمای ایرا ...

البته اینکه این دو خانم با اسم و فامیل ایرانی ولی با ملیت آمریکایی این کار بزرگ رو انجام دادن برای ایران بیشتر مایه تاسف هست تا مباهات

نمیدونم اگر میدونستین این خانم یه تفنگدار ارتش آمریکا هست اگر میدونستین شریک قتل کلی کودک افغانستانی هست باز هم بهش افتخار میکردید

زیر سایه لطف و رحمت خدا و امام زمانم احساس خوشبختی میکنم، ان شاءالله عاقبت به خیری من و همه مردمان سرزمینم