2777
2789

چون انشالله بچم ابان بدنیا میاد ...شماره بندیاشو بلد نیستم و اینکه چند دست بگیرم برای هر ماهش چه شماره هیی باید بگیرم مثلا تا ۱و ۲و۳نوزادی کافیه؟؟یا بزرگترم باید بگیرم از هر کدوم لطفا راهنمایی کنید گیج شدم ..میخوام مفید بخرم که حداقل تا شیش ماهش داشته باشم

صفر تا سه ماه میشه یک 

سه تا شش ماه میشه دو 

هر شماره سه چهار دستی داشته باش 

☀️حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه بچه ریزه باشه و زیر سه کیلو معمولا بدو تولد سایز صفر یا نیوبرن میخرن چندتا ، تصمیم خودته بگیری یا نه 

☀️حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                       

نگیر من گرفتم 0تا سه ماه الان که چهارماهشه بازم تنش بزرگه. ی دونه بیرونی بگیر بعدا باز میخری

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بستگی به قد و جثه بچه داره. زیاد نگیر. چند دست نوزادی بگیر بعد که بزرگ شد اندازه خودش میتونی بخری

مثلا ست بیمارستانی رو دختر من تقریبا دو هفته پوشسد، ولی اینجا دیدم که تا چهل روزگی هم پوشوندن

الان که ۵ ماهشه، سایز ۲ به تنش کاملا کیپه و راحت نیست براش

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
نگیر من گرفتم 0تا سه ماه الان که چهارماهشه بازم تنش بزرگه. ی دونه بیرونی بگیر بعدا باز میخری

اخه بستگی به بچه داره یکی بچش تو ماه دوم میشه ۴ کیلو یکی میشه ۵.۶ کیلو فقط اینو در نظر داشته باش بچه سریع بزرگ میشه ینی من سر دخترم یه لباسیو فقط دو سه بار میپوشوندم سایز صفر مناسب فقط برا یه ماهگی منم با این طرز فکر که صفر تا سه ماهگی میشه پوشید کلی لباس صفر خریدم فقط فقط دوسه بار پوشید دیگه اندازش نشد 

کوچکترین سایز لباس بچه برای تولد تا سه ماهگیشه سایز صفر و یک بگیر اگه تا شش ماهگیش میخوای

تا شیش ماهگیش تا شماره چند باید بگیرم ...لباس بیرونی چه شماره ایی؟؟؟