2777
2789
عنوان

تا حالا کسی رو از زندگیت حذف کردی؟

239 بازدید | 37 پست

دوست، آشنا، فامیل یا هر کسی که یه زمان خیلی دوسش داشتی و رابطه تون خوب بوده...

تعریف کنید لطفاً کی بوده و چرا؟ هنوزم بهش فکر می کنید؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عشقم که جونم براش درمیرفت 

خیلی ادم بدبینی بود خیلی تحملش کردم یه روزی به خودم اومدم دیدم هیچی تودنیا مهم ترازخودم نیست وهمون روز قیدشو زدم وازاون روز دیگه ترسی برای ازدست دادن هیچ ادمی ندارم 

دیوانه شمردند مرامردم این شهر امادل من تنگ خودم بود دمادم🙂

یه پسری بود دوران دبیرستان دوسش داشتم دوسم داشت ولی چون اولویتم پیشرفتم بود حذفش کردم . و چون اکس دوستم بود میدونستم داستان دار میشه.

الان بعد سال ها دوباره با همیم به قصد ازدواج

عاشق آقای معلم♡⛔لایک نکن⛔رتبه برتر تجربی ام سوال کنکوری داری بپرس ❤

خواهرام و فامیل 

خواهرام که زندگیم رو نابود کردن یکیشون خیلی زورگوعه میگه هرکاری من میگم باید انجام بدی خیلی سال پیش باهاش دعوای فیزیکی کردم اون یکیم که فقط دنبال کلاهبرداری و زرنگ بازی یکیشونم یه ج.....واقعیه و هر سه تاشون یه ع.....به تمام معنا هستد فامیلامون هم فضول مفت خور دخالت کن اهل لات بازی خودشون همه رو مسخره کردن تو زندگی همه دخالت کنن همه هیچکس حق نداره به اونا تو. بگه و کلا آدم های منفعت طلب و مزخرفی هستند 

زندگی کسی رو با کارهامون نابود نکنیم شاید سر خودمون اومد