خودم یجورایی ناامیدم برای کنکور امسال ولی باز میخوام بخونم آخه دیگه نمیکشم پشت کنکوری باشم.
کدومتون میخواید کنکور فنی حرفه ای هم ثبت نام کنه؟ از ۱۸ تیر شروع میشه ثبت نام.
افسوس از حال جوانی! شده ام حیران! شده ام فراری! نه خواهی روی! نه خواهی بمانی!کاش کمی عشق نجاتم میداد ازین زندگیه تکراری...ازین بی قراری که با یاده مرگ دگر نرقصم به تنهایی.
اشکم درومد ، خیلی قشنگ بود:) ازت ممنونم با این جمله روزمو ساختی به قول مولانا : بسیار خوبان دیده ...
عهههههه اشککک چراااا🥲
مراقب خوبیای خودت باش 🙂
حواست باشه هیچوقت خودتو نبازی کم نیاری هیچچوقتت قول میدم یروز ی شوهر خوشتیپ و یه زندگی عالی در انتظارته نمیدونم چرا ولی این حسو به تو دارم 🙂
هرگز تسلیم نشو گریههه هممم نکنننن فقط بخند من همینطوری بزرگ شدماااا وضعم خیلی داغون بود الانو نبین که میگم سرکارم ولی با مسخره بازیو یخورده تلاش این شدم 😎😂توام که هزار برابر من تلاش میکنی پس صد درصد جات بالاتر از منه😎
عهههههه اشککک چراااا🥲 مراقب خوبیای خودت باش 🙂 حواست باشه هیچوقت خودتو نبازی کم نیاری ...
خیلی خیلی خیلی ممنونم برای دعای خیرت و این انگیزه و امیده زیاد😀
بهترینارو برات آرزو میکنم💗💗💗
افسوس از حال جوانی! شده ام حیران! شده ام فراری! نه خواهی روی! نه خواهی بمانی!کاش کمی عشق نجاتم میداد ازین زندگیه تکراری...ازین بی قراری که با یاده مرگ دگر نرقصم به تنهایی.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
قربووونتتت یوقت کمکی چیزی خاستی کاری داشتی بهم بگو خواهرم خیاطیو طراحیو اینچیزا کار میکنه گهگاهی بلد ...
باشه ممنون💗