2777
2789
عنوان

ب نظر شماهم خطرناکه؟

46 بازدید | 82 پست
دخترم 13ماهشه و جدا از ما میخوابه.تو تخت خودش ینی.مامانم میگه خطرناکه بچه رو تنها نذار.ی موقع نصف شب تب بکنه خدای نکرده نمیفهمی....
هم خوبه هم زوده

دخترم، تو بهترین هدیه خدایی. تو شوق زندگی بهم دادی. تو روزایی که منتظر معجزه بودم، خدا تو رو تو دامنم گذاشت تا با هم شکرش کنیم. دخترم، من و بابایی برای اومدنت ، نگاهات، حرف زدنت، پا گرفتنت، فارغ التحصیل شدنت، و حتی عروس و مامان شدنت لحظه شماری میکنیم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه خوبه اتفاقا . بهش یکی دوبار هم سر بزن و اینکه میتونی ازین حسگر ها هم بخری بزاری تو اتاقش که اگه گریه کرد یا چیزی سریع متوجه شی
خدایا همون که تو میخوای درسته. ولی یکمم اونو که من میخوام به خوشی قاطیش کن. آمین..... 🙏🙏
نه بابا چه خطری پسر منم از ۱۸ ماهگی جدا خوابیده
دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
من از بدو تولد دخترمو جدا خابوندم.البته شیرخودمو ندادم بهش. میذاشتمش توی اتاق.چراغ خاب روشن. در هم نیمه باز. با کوچیکترین صدایی میرفتم پیشش.
حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
نه بابا خطر نداره که. خیالت راحت باشه
نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  
روانشناسا میگن از ۱۸ تا ۲۴ ماه زمانشه البته آلمانیا از چهار ماه جدا میخوابوندن
دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
2810