2777
2789
عنوان

نماز استغاثه به حضرت فاطمه برای حاجت روایی خیلییی خوبه+تجربه من

| مشاهده متن کامل بحث + 33904 بازدید | 85 پست
چشم عزیزم حتما. هروقت فرصت کنم میخونم و دعات میکنم من کلی لذت میبرم ک برای دیگران دعا کنم همیشه ا ...

سلام عزیزم، ممنون از تایپیک خوبت، میشه بگی برای احساس افسردگیت چه دارویی مصرف کردی؟ و تا چه مدت؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم. میدونم تاپیک چند وقت پیشه.. گلم چند  روز باید خوند نماز رو؟ تا وقتی ک حاجت بگیری باید تکرار بشه؟؟ این نماز با اونی ک 100مرتبه قدر. توحید خونده میشه فرق داره؟ 

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋
میخای بخونم؟

عزیزم براتون مقدوره این نمازو به نیت من بخونین؟ براتون ۲۰۰ تا صلوات میفرستم ایشالا خدا گره  از کارتون باز کنه...

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟به دعاهاتون خیلی نیاز دارم  

وای اخ منم باید درس بخونم هر روز یه چیزی میشه الانم چند روزه سردرد شدییید دارم هی میخوابم خستم

یا مریض میشم هی نمیتونم بخونم😭 منم میخوتمش امیدوارم خوب شم درسمو بخونم😭

خوشگل خانووووم، میشه همینطوری که رد میشی واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 😍♥️ تاپیک های چله گروهی تگ ام کنین 😁🌸میگن امام حسین زیر دین هیچ کی نمیمونه، منم امیدوارم یه روز تاپیک بزنم بگم : شغلم + ازدواجم+ ارشدم درست شد 31 شهریور1403
ممنونم فقط میشه اگه خوندین بهم خبر بدین؟ مرسی...

سلام عزیزم متاسفانه گوشیم فرمت شده رمز کاربریم یادم نیست بااین کاربری بهتون خبرمیدم که نمازو خوندم براتون ببخشید گوشیم خراب شده بود دیرخبردادم

سلام عزیزم متاسفانه گوشیم فرمت شده رمز کاربریم یادم نیست بااین کاربری بهتون خبرمیدم که نمازو خوندم ب ...

ممنونم عزیزم خیلی خیلی لطف کردی ایشالا هر چی ازخدا میخوای بهت بده...به نیتتون 200 تا صلوات میفرستم💖

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟به دعاهاتون خیلی نیاز دارم  
سلام عزیزم متاسفانه گوشیم فرمت شده رمز کاربریم یادم نیست بااین کاربری بهتون خبرمیدم که نمازو خوندم ب ...

چه دل مهربونیت داری 

هر وقت برای خودت این نماز رو خوندی کنارش منم دعا کن تا حاجتم رو بگیرم از خدا 

ممنونم عزیزم خیلی خیلی لطف کردی ایشالا هر چی ازخدا میخوای بهت بده...به نیتتون 200 تا صلوات میفرستم💖

دورت بگردم عزیزدلم....ان شالله بحق بی بی سلام الله علیها حوائجت برآورده شن

چه دل مهربونیت داری هر وقت برای خودت این نماز رو خوندی کنارش منم دعا کن تا حاجتم رو بگیرم از خدا

قروبون قلب مهربونت بگردم عزیزدلم از خوبیه خودته..ان شالله حاجتت روا عزیزدلم..براتون 2000استغفارگفتم ان شالله بحق امیرمومنین علیه السلام حاجتتون رواشه

من یه بار این نماز رو برای برگشتن یه آدم عوضی خوندم برگشت و ای کاش برنمیگشت

خوبه ،اینکه اومده پشیمون شدی...خیلی بهتر از اینه که نیاد و دلت تا آخر عمر پیشش باشه...دیگه کسی به دلت نشینه...

آدم اشتباهی میشه با توسل از زندگی پرت کرد بیرون..

خدایا ،من نمیتونم ازت ناامید بشم..شاید چون تو تنها کسِ من در دوران بی پدریم بودی و هستی🩷.لطفا خودت مصلحتِ ما رو در ازدواجِ مامانم با اَمینِ مدنظرم قرار بده❤️من و داداشم شاهد خوشحالی و خوشبختی مامانم با امین باشیم😍ما رو کنارِ هم ی خونواده ۴ نفره شاد و خوشبخت کن👨‍👩‍👧‍👦لطفا برام دعا کنید.حاجت روا باشید.😘 از سال ۹۷ منتظرم.