2777
2789
عنوان

پلاک ماشین شهرت چنده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2686 بازدید | 216 پست
شهری که توش زندگی میکنم ۱۰_۹۹_۸۸_۲۰ خلاصه هرچی عدد رند وشهری که بدنیا اومدم  پلاک ۱۹✌️

تهران

کرمانشاه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ، من امیدم ب خدا ،،بعد خداهم ب خداست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۱۱ ۲۲ ۳۳ ۴۴ ۵۵..... زیاده😋

تهران😁

<<وقتى دنبال بهترينى سعى كن راه و اشتباه نرى⚰️>>                                                                        آقايون لطفا تو امضاتون بگيد آقا هستين من تيكه كلامم عزيزم خوشگلمه😁تايپم esfp😉💗به ناحق با تاريخ عضويت رند ٠٢/٢/٢ تعليق شدم ترجيح ميدم سكوت كنم😒💔كاربرى فقط دست خودمه و تمام تاپيكا و پستامو گردن ميگيرم🤪😂و اينكه بنده دومين عضو انجمن⬛️مبارزه با احساسات منفى⬛️هستم خلاصه بسوزين👀🤡با آرزو هاى خوب براى همه شما💕💕
سلام :)

سلام همشهری

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد
ایلام 😍؟

با افتخااار💃😁⁦❤️⁩

به خدا کافر اگر بود به رحم آمده بود.                                   زان همه ناله که من پیش تو کافر کردم🖤🌚.                      با لایک میونه خوبی ندارم ریپ میزنم😎😁
کدوم شهر؟ زیاد مسافر با این پلاک میاد شهرمون

ایلام✨

به خدا کافر اگر بود به رحم آمده بود.                                   زان همه ناله که من پیش تو کافر کردم🖤🌚.                      با لایک میونه خوبی ندارم ریپ میزنم😎😁
2810