2777
2789
عنوان

سلام من برای همسرم ماکارونی درست کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2209 بازدید | 128 پست
من مطمئنم طرف نی نی سایتی بوده 😑

فک کنم🤦

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یبار دیدم یکی خیلییی از ماکارانیش تعریف میکرد گفتم باش امتحان میکنم  یهو دیدم توش کشمش ریخ ...

کشمش ؟ خو نمیشه که ماکارونی ترش که مزه نداره من تو ماکارونی خیلی تبحر دارم همیشه عالی میشه چون دوران تنهاییم حال نداشتم بیشترین چیزی که درست میکردم ماکارونی بود برادرم که متنفره از ماکارونی میاد اینجا میگه ماکارونی درست کن طبق رسپی عمومی هم درست میکنم

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
از بس نفهمن خواهر  منم یبار به همسرم گفتم چرا تعریف نمیکنی  گفت همین که من دوتا بشقاب خو ...

هیچ کی تشکر نمی کنه عزیز 

سرمونو نشکن ان تشکر پیش کش 

منم بچه هام ایراد گیرن هر چی درست کنم یکی شون بالاخره یه چیزی میگه 

مثه من و امثال من باید عادت کنین 

بی خیال بشین  ☹

کشمش ؟ خو نمیشه که ماکارونی ترش که مزه نداره من تو ماکارونی خیلی تبحر دارم همیشه عالی میشه چون دوران ...

اره کشمش🥲

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
هیچ کی تشکر نمی کنه عزیز  سرمونو نشکن ان تشکر پیش کش  منم بچه هام ایراد گیرن هر چی درست ...

دقیقا 

منم توجه کردم اینا رو که میگی 

مادر بنده خدا من اینقدر غذا خوشمزه میپزه بعد بابام جلو همه میگه چرا ترش نیست اه .حالا اینقدر غذا ترشه که نگوووو ولی نمیدونم چرا مامانمو ضایع میکنه

کشمش ؟ خو نمیشه که ماکارونی ترش که مزه نداره من تو ماکارونی خیلی تبحر دارم همیشه عالی میشه چون دوران ...

رسپی که پیش کش ! 

من یه ادویه ی جدیدم بزنم 

غذام بیخ ریش ام می مونه 

یا خودم باید بخورم یا گربه ها یا مرغ ها یا سگ ها یا نهایت نعمت خدا رو باید بریزم دور 

اسراف بشه 

از بس نفهمن خواهر  منم یبار به همسرم گفتم چرا تعریف نمیکنی  گفت همین که من دوتا بشقاب خو ...

دقیقا میگ همین ک میخورم از این غذا ینی خوبه

👑ملکه من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه
من دیشب غذا درست کردم برا همسرم واای خرابش کردم😂😂😂گند زدم تاپیک اخرم بخون😂😂😂 دلم میخواد الا ...

نه تا یه حدی بگن خوبه مال من طوری میگه آدم بهش برمی خوره من دوست دارم نظر بده اما مودبانه یا خیلی ریزبینانه برخورد نکنه

2810