2777
2789
عنوان

سلام من برای همسرم ماکارونی درست کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2209 بازدید | 128 پست
آخی الهی بعد این همه عمر پخت و پز 😟

اره 🥲

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
دقیقا میگ همین ک میخورم از این غذا ینی خوبه

کوفت بخورن

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه تا یه حدی بگن خوبه مال من طوری میگه آدم بهش برمی خوره من دوست دارم نظر بده اما مودبانه یا خیلی ری ...

اره خب خوبه

اما برا من اینجوری بهتره

من خیلی تنبلیم میشه برا اشپزی کردن😂😂

رسپی که پیش کش !  من یه ادویه ی جدیدم بزنم  غذام بیخ ریش ام می مونه  یا خودم باید ...

عزیزم چه سخت من غذام واقعا بد باشه میگم بد شده امروز نمیخوری تخم مرغ درست کنم ولی خوب باشه خودشو بکشه هم قبول نمیکنم میگم پس چرا میخوری میگه از گشنگی خخخ

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
نظرش را تو غذا درست کردن میپرسی؟ حتما همه جورغذایی دوست نداره بعضیها اینطوریند دیگه

من یادمه عقد ک بودیم خونوادش میگفتن این نون خشک بزاری جلوش میخوره اصلا بدغذا نیست خوشبحالت 

دست پخت مادرش اینا افتضاحه من آشپزیم توی خانواده شوهرم مشهور بود 

ولی از وقتی اومدیم خونه خودمون با رفتارش دلسردم کرد 

دیگ با علاقه آشپزی نمیکنم به خاطر همین شاید خوشمزگی اول رو نداره 

یه بار با کلی زحمت مرغ شکم پر درست کردم برای اولین بار 

بزنجمم تزیین کردم 

آوردم سر سفره گفت چقدر نمکش کمه باید میزاشتی  ۱۰ دقیقه دیگ میپخت با اینکه ۲ ساعت تو توستر بود

حتی یه تشکر نکرد حداقل نگفت زحمت کشیدی مرسی ولی  سریع بعد یه ۱۰ دقیقه بزار بیشتر توی توستر بمونه اصلا سیاست نداره تو این موارد

👑ملکه من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه
لوبیا تو ماکارانی ؟؟

حتما منطورش، لوبیا سبزه.خیلیا میریزن 

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
من آقا هستم تا الان ندیدم کسی توی ماکارونی لوبیا بریزه . به نظرم دستپختت خوب نیست که تعریف نمیکنه . ...

ن بارها شده خوشمزه بوده 

ولی میگ همین ک میخورم اون غذاور ینی خوبه تعریف کردن و این لوس بازیا چیه 

👑ملکه من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه

لوبیاسبز هیچوقت نریز معلومه بد میشه

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲
2810