2777
2789

خواهرم ی خاستگار داره ۲۰ سال ازش بزرگ تره

شرایط اجتماعی ، مالی ، تحصیلات طرف عالیه

تک پسره و خونه ماشین داره و احتمالا خونه ب نام خواهرم بزنه

ی عقد نا موفق داشته 

ظاهرشم خیلی کمتر از سنش میزنه ، و خواهرمو دوس داره

و اصرار ب آشنایی داره ک حتما همو ی مدت بشناسن بعد ازدواج کنن

حالا خواهرم دو دله

از طرفی از اختلاف سنی میترسه

از طرفی دلش پیش آقا گیر کرده

اینم بگم آقا از بی بی فیس و تو بغلی بودن و صداقت خواهرم خیلی خوشش اومده ..

ممنون میشم راهنمایی کنید

ب نظرتون اگ برن مشاوره و اکی بده ، ازدواج کنن مشگلی پیش میاد؟؟

کاربر مذکر وارد تاپیکم نشه، ریپلای هم نکنه ، با تشکر.اللهم عجل لولیک الفرج ضعیف بودن بد نیست .. تا وقتی ک تلاش کنی قوی شی ✌️ به طراحی معماری داخلی ، آرشیتکت و دکور بسیار علاقه مندم ، همینطور نقاشی ، رقص ، آرایش ، رمان های جذاب و بازی 🥰😍 .  چادریم و عاشق چادرمم ، معتقدم زن تماما زیباست و طناز ، و هرکسی لایق دیدن زیبایی های من نیست ، برای خودم روحم و جسمم بسیار ارزش قائلم .. .... ..دوس دارم بهترین مامان ، بهترین دختر ، بهترین همسر ، بهترین خواهر ، و بهترین خودم باشم 🥹   .من ب مدت دو سال بهشت رو تجربه کردم ، سالی بود ک با خدای خودم اجین شدم و اراده قوی داشتم ، هدف داشتم و بسیار شکرگذار بودم ، اون دوسال زندگی من سرشار از مشگلاتی بود ک ب چشم من نمیومد و من فقط زیر سایه خداوند آرامش داشتم ، خدایا باز هم اون روز هارو قسمتم کن 🙏🏼🙏 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

علت اصلی جدایی و اینکه اگر این آقا دارایی زیادی نداشت بازم دلش گیر بود ؟؟

نامزد سابقش میخواست مهاجرت کنه و اقا راضی نبود ...

اولش نمیدونس ن سنش رو ن ثروتش رو

از رفتار اقا خوشش اومد

کاربر مذکر وارد تاپیکم نشه، ریپلای هم نکنه ، با تشکر.اللهم عجل لولیک الفرج ضعیف بودن بد نیست .. تا وقتی ک تلاش کنی قوی شی ✌️ به طراحی معماری داخلی ، آرشیتکت و دکور بسیار علاقه مندم ، همینطور نقاشی ، رقص ، آرایش ، رمان های جذاب و بازی 🥰😍 .  چادریم و عاشق چادرمم ، معتقدم زن تماما زیباست و طناز ، و هرکسی لایق دیدن زیبایی های من نیست ، برای خودم روحم و جسمم بسیار ارزش قائلم .. .... ..دوس دارم بهترین مامان ، بهترین دختر ، بهترین همسر ، بهترین خواهر ، و بهترین خودم باشم 🥹   .من ب مدت دو سال بهشت رو تجربه کردم ، سالی بود ک با خدای خودم اجین شدم و اراده قوی داشتم ، هدف داشتم و بسیار شکرگذار بودم ، اون دوسال زندگی من سرشار از مشگلاتی بود ک ب چشم من نمیومد و من فقط زیر سایه خداوند آرامش داشتم ، خدایا باز هم اون روز هارو قسمتم کن 🙏🏼🙏 
وقتی خواهرت ی زن جوون سی سالست ک ب هیجان وعشق نیاز داره.شوهرش ی مرد جا افتاده پنجاه سالست.مشکلی نیست ...

خانوم بغلی رو خوب اومدی 😅😅

منم نگران همینام

نامزد سابقش میخواست مهاجرت کنه و اقا راضی نبود ... اولش نمیدونس ن سنش رو ن ثروتش رو از رفتار اقا خ ...

هر کس صلاح خودش بیشتر می‌دونه ولی خب ایشون جای پدر شما هستن من با پدرم ۲۱سال تفاوت داریم 

😊😊