2777
2789
عنوان

وجدانا فرشاتونو چندسال یکبار میشورین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2367 بازدید | 78 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما از روفرشی استفاده میکنی؟ شاید هم مدت زمان کمتری خونه هستی وبیشتر بیرونی وگرنه هر سال یا ۱۸ ماه ...

واقعااااااا....(به لحن خانم شیرزاد بخون )

که بابا هی خونه ایم بچه هامم خیلی رفت و امد دارن اما خیلی رو تمیزی وسواس ندارم از اونورم ادم کثیفی نیستم 

البته از نظر کسی ک خیلی رو تمیزی حساسه شاید کثیف به نظر بیام 

ما مجرد بودم هر سال فرش می شستیم بعضی موقع ها هم شیش ماه یکبار ولی ازدواج کردم شوهرم از فرش شستن و بهم ریختگی خونه بدش میاد همین یه ماه پیش دادم شستن دو سال و نیم بود نشسته بودمشون 

وجدانا امسال میخاسم بشورمشون تست زدم دیدم باردارم دیگه افتاد براسال اینده ک میشه ۳ سال

دوساله میگم بشورم یا نه هی میگم بزار بچه رو از پوشک بگیرم بعد 

البته دوسالم قبل بچه 😂

واااای چطوری به دلت میشینه ۴ساله نشستی  من از شامپو فرش منتفرم من که تازه عروسم عید سال بعد می ...

منم از شامپو فرش متنفرم چرک مرده میشن تمیز نمیشه اصلا 

لیلی آن عشق میشوم که مجنونش تو باشی🫂♥️
دوساله میگم بشورم یا نه هی میگم بزار بچه رو از پوشک بگیرم بعد 

ازپوشک گرفتیش بعد بشور الان شستنشون الکیه میشوری بعد بچت میربنی روفرش توام پا میذاری روشون قشنگ میرن جذب قالی میشن هرچه هم تمیز کنی بازبوی عن ادمو مست میکنه . واسه من که اینجوری بود🥴

ما مجرد بودم هر سال فرش می شستیم بعضی موقع ها هم شیش ماه یکبار ولی ازدواج کردم شوهرم از فرش شستن و ب ...

ف

قدیما یادش بخیر تو حیاطا پهن میکردیم عشق میکردیم با شستن قالی .همه فامیل دسته جمعی قالیا رو میاوردن میشستیم ما بچه ها وسط ملق میشکوندیم

اما الان دیگه قالیا سنگین شدن نمیشه خودمون بشوریم 

منم از شامپو فرش متنفرم چرک مرده میشن تمیز نمیشه اصلا 

اره تازه ازدواج کردم هعی میگم بندازم یه اب بزنم بشورم میگم نه خراب میسه بزار عید میشورم😂

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...💔
همه قالیاتون با موکتا رو میدین؟

من کلا سالنم دو تا فرش میخوره ، موکت نداریم چون سرامیکه اتاقا هم فرش نداره ، چون سرویس خوابم داخلشه و دوست نداشتم فرشش کنم . اون اتاقم برا دخترامه و یه گلیم فرش کوچولو داره 

واااای چطوری به دلت میشینه ۴ساله نشستی  من از شامپو فرش منتفرم من که تازه عروسم عید سال بعد می ...

حیفه خراب میشن قالیه 

من اینطور فکر میکنم ک مثل لباسن قالیا هرچی بیشتر بشوری زودتر رنگ و لعاب و نوییشون خراب میشه .مخصوصا بیرون ک صدمه میزنن